Lämmintä huolenpitoa hoivakodissa

Yrjö ja Hanna Kotien hoivakodit on tarkoitettu ikääntyneille ja muille ympärivuorokautista tukea tarvitseville.

Hoivakodit ovat ryhmäkoteja. Sinulla on oma huone ja kylpyhuone, jotka voit sisustaa haluamallasi tavalla. Viihtyisissä yhteisissä tiloissa kohtaat muita asukkaita ja löydät juttuseuraa.

Hoivakodissa saat kaiken tarvitsemasi avun ja hoivan, joiden avulla arki sujuu ja vietät turvallista elämää. Ohjatut aktiviteetit tuovat vaihtelua päivään ja pitävät yllä toimintakykyä.

Tutustu hoivakoteihimme

Näytä vain vapaat asunnot
kohdetta

Ei näytettäviä asuntoja.

Yrjö ja Hanna Koteja yli 25 vuotta

Yrjö ja Hanna on turvannut ikäihmisten ja muiden hoivaa arjessaan tarvitsevien hyvinvointia ja laadukasta asumista jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Suomalaiset tuntevat meidät vastuullisena kotimaisena toimijana. Ympärivuorokautista tukea tarjoavat hoivakotimme löydät ympäri Suomen, Helsingistä Rovaniemelle.

Näin haet meille asumaan

Hoivakotiin haetaan yleensä asumaan kunnan kautta, mutta voit tulla myös itse maksavana. Kunnan kautta haettaessa arvioidaan ensin palvelun tarve. Kunnalta voit hakea myös palveluseteliä, jonka avulla voit itse valita mieleisen hoivakodin.

Tutustu hakuohjeeseen

Usein kysyttyä hoivakodeista

Mitä palveluja hoivakodissa on? Mitä asuminen maksaa? Millaisia aktiviteetteja hoivakodissa on?

Katso vastaukset näihin ja muihin usein kysyttyihin kysymyksiin!

Tukea asumiseen

Voit hakea asumisen ja palvelujen kustannuksiin tukea yhteiskunnalta. Kelalta voi hakea asumistukea tai eläkettä saavan hoitotukea, ja verottajalta voi hakea kotitalousvähennystä.

Katso millaista tukea voit saada
Tekstialueen taustamuoto.