Yrjö ja Hanna - asukkaiden kokemuksia

Etsitkö itsellesi tai omaisellesi turvallista ja luotettavaa paikkaa asua? Tai haluatko löytää nuorelle perheellesi toimivan ja kohtuuhintaisen kodin, jossa arki sujuu helposti ja rahaa jää myös muuhun elämiseen?
Asukaskokemuksia hoivakodeissa, seniorikodeissa ja ASO-kodeissa asumisesta.

Yrjö ja Hanna Kodit sopivat useisiin elämäntilanteisiin. Hoiva-, seniori- ja ASO-kotimme ovat löytäneet tiensä monen sydämeen. Lue asukkaidemme kokemuksista!

Voit myös katsoa alla olevan videon, jossa asukkaamme kertovat turvallisesta ja yhteisöllisestä asumiskokemuksesta meillä. Video oli osana vuoden 2023 SuomiAreenan videosarjaamme.

Uudessa, edullisessa ASO-kodissa viihtyy koko perhe

“Olemme aina ensisijaisesti etsineet kotia. Kun tulimme katsomaan tätä asuntoa, meillä kaikilla oli olo, että tämä on meidän paikka. Asumismenot ovat hyvin kohtuulliset vuokriin verrattuna. Rahaa jää myös muuhun elämiseen.”

Heidi Lihr, Helsingin Helene

Lue lisää

Hyvää arkea modernissa ASO-kodissa

“Kiinnostuin tästä aivan uudesta asunnosta. Ei tarvinnut remontoida, vaan voin muuttaa suoraan juuri valmistuneeseen kotiin. Kodin sijainti on minulle todella mainio.”

Paul-Tomas, Helsingin Charlotta

Lue lisää

Palvelukorttelin yhteisöllisyys ilahduttaa

“Tapahtumien, tilaisuuksien ja säännöllisen viriketoiminnan tärkeys on siinä, että olemme toistemme arjessa mukana. Jos on murheita ja viettää aikaa yksin, ikäihminen alkaa ajatella, että on tarpeeton.”

Olavi Niemi, Riihikallion palvelukortteli

Lue lisää

Hellää huolenpitoa hoivakodissa

“Yhteisöllisyys on Mäntyrannassa kaikessa läsnä. Hoitajista on tullut läheisiä, he halaavat ja pitävät asukkaista hyvää huolta. Äiti on hyväntuulinen ja tyytyväinen, eikä häntä pelota enää.”

Ritva Tuomi, Palvelutalo Mäntyranta

Lue lisää

Omaishoitajana palvelutalossa

“Täällä Hanna-kodissa voimme asua turvallisesti kaksiossa. Pystymme Simon kanssa vielä hyvin liikkumaan, ja teemme yhdessä retkiä täällä Vuosaaressa. Talossa asuu kiva porukka, ja juttukaveri löytyy helposti.”

Gun Spoof, Palvelutalo Hanna-koti

Lue lisää