Opiskelija, sinä olet meille tärkeä!

Tule meille kasvamaan hoiva-alan ammattilaiseksi.

Yrjö ja Hanna Kodeille voit hakeutua työharjoitteluun missä opintojesi vaiheessa tahansa tai suorittaa viimeiset opintopisteesi oppisopimuskoulutuksella. Mahdollista on sopia oppisopimuksesta myös heti opintojen alusta alkaen.

Haluamme tarjota alastamme mahdollisimman oikean kuvan; meillä töitä tehdään ahkerasti mutta aidosti eettisesti ja kestävästi. Meillä ollaan oikeasti läsnä ja välitetään, näin tuodaan turvallisuutta sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä yksilötasolla, mutta myös kehittää työyhteisöä; meille on tärkeää, että emme huku arjessamme tittelien alle vaan kohtaamme toisemme ihmisinä.

Meillä kerrytät arvokasta työkokemusta jo opiskeluaikanasi. Saat myös mahdollisuuden pysyvään työsuhteeseen, joustavasti juuri sinun tilanteesi huomioiden.

Työharjoittelu

Oletko kiinnostunut työssäoppimisesta Yrjö ja Hanna Kodeilla? Otamme kaikkiin yksikköihimme harjoittelijoita ja haluamme olla mukana tukemassa ja kehittämässä ammattitaitoasi sekä tarjota laadukasta työssäoppimista. Työssäoppimisjaksolla pääset toteuttamaan oppimaasi ja perehtymään alan tehtäviin monipuolisesti.

Ole yhteydessä yksikön esihenkilöön sopiaksesi harjoittelusta.

Oppisopimuskoulutus

Lähihoitajaopiskelijat voivat suorittaa opintonsa loppuun oppisopimuksella Yrjö ja Hanna Kodeilla. Mikäli lähihoitajaopinnoistasi on suoritettu 2/3, voit hakea meille oppisopimuskoulutukseen. Mahdollista on sopia oppisopimuksesta myös heti opintojen alusta alkaen.

Oppisopimuskoulutus on työelämälähtöistä ja saat samalla arvokasta työkokemusta. Oppisopimuskoulutuspaikkoja voit tiedustella yksikön esihenkilöltä.

Hoitotyöhön jo opiskelijana

Teemu Stålnacke tuli Rovaniemen Lounakotiin alunperin opintoihin kuuluvalle harjoittelujaksolle vuoden 2017 lopussa. Siitä lähtien monipuolinen työ kutsui silloin tällöin opintojen ohella ja sittemmin kokoaikaisena työntekijänä.

Lue Teemun tarina

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä!