Tule viettämään kesä 2024 kanssamme Yrjö ja Hanna Kodeilla!

Haemme nyt kesälle 2024 energisiä ja oppimishaluisia lähihoitajia, sairaanhoitajia hoitoalan opiskelijoita sekä tukipalvelutyöntekijöitä yksiköihimme.

Tule kokemaan unohtumaton, kokemusrikas ja ammatillisesti tehokas kesä 2024!

Miksi meille kesätöihin? Tarjoamme mm.

 • kattavan perehdytyksen ja ohjauksen työhön – meillä pääset oppimaan uutta myös sähköisessä oppimisympäristössämme Skholessa
 • mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihisi – käytössämme on yhteisöllinen työvuoro suunnittelu
 • jäätelölahjakortit jokaiselle kesäsijaiselle
 • laajat työterveyshuollon palvelut Terveystalossa
 • ja muuta mukavaa!

Arvomme kesätyöntekijöiden, jotka ovat työskennelleet vähintään yhden kuukauden ajan, kesken Applen Airpodit.

Kesän jälkeen taskussasi on muutakin kuin palkka, kuten vaikkapa uusia kavereita, ikimuistoisia kokemuksia, oppia ja ehkä uran alku.

Kaikki avoimet kesätyöpaikat löytyvät täältä. Sivun yläpalkista voit tehdä tarkempia rajauksia esimerkiksi sijainnin suhteen.

Odotamme innolla hakemustasi. Luemme hakemuksia päivittäin ja teemme valintoja jo hakuajan aikana, joten ethän siis aikaile vaan täytät hakemuksen jo tänään! Hakulomakkeen täyttö vie alle minuutin.

#yrjojahannakodit #ihmisetkohdaten

Tutustu meihin työnantajana kurkkaamalla video!

Kesätyöprosessimme

1. Hae meille töihin

Täytäthän hakemuksen huolellisesti sekä kirjaat siihen yhteystietosi, kun haet meille kesätöihin. Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi.

Jos sinulla on haasteita hakemuksen jättämisessä, laitathan viestin hr@yrjojahanna.fi, niin autamme sinua!

Yksiköiden johtajat vastaavat mielellään kysymyksiin ja heidän yhteystiedot löydät kotisivuiltamme https://yrjojahanna.fi/yhteystiedot/yrjo-ja-hanna-kodit

2. Hakemusten läpikäynti, haastattelut sekä valinnat

HR-tiimimme käy päivittäin läpi hakemuksia ja kutsuu hakijoita työhaastatteluihin. Toimi siis nopeasti! Tavoittelemme sinua puhelimitse tai sähköpostilla, sen jälkeen voimme sopia yhteisen ajan kahvikupposen merkeissä.

Ilmoitamme haastatelluille valinnoista ja lähetämme joka tapauksessa kaikille hakijoille viestin kesätyöhaun päättymisestä.

Otamme yhteyden kaikkiin tuleviin kesäsijaisiimme hyvissä ajoin, sovimme työsopimuksen allekirjoituksesta sekä perehdytyksestä käytäntöihimme!

3. Tervetuloa Yrjö ja Hanna Kodeille!

Hiphei, kesätyösi alkaa sovitusti!

Otamme sinut ilolla vastaan, edessäsi on ikimuistoisia kokemuksia, oppia ja ehkä uran alku. Aloittaessasi saat Tervetuloa -paketin, pidämme huolta perehdytyksestäsi sekä siitä, että pääset mukaan yhteisölliseen porukkaamme ja yhteisen tekemisen meininkiin ja iloon!

Tehtävät meillä - tutustu tehtävänkuviin

 • Lähihoitaja

  Lähihoitaja vastaa asukkaidemme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen seurannasta, kodinhoidollisista tehtävistä ja viriketoiminnan ohjaamisesta. Edellytämme sinulta sosiaali- ja terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja) ja hyvää suomen kielen taitoa. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi ovat eduksi. Myös alan opiskelijat otetaan haussa huomioon, kunhan olet ehtinyt suorittamaan opinnoistasi vähintään 2/3.

 • Sairaanhoitaja

  Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu muun muassa päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Sairaanhoitaja työskentelee tiimissä lähihoitajien kanssa ja on vastuussa asukkaiden lääkehoidosta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin. Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä (tai 2/3 suoritettuja opintoja), voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Edellytämme myös hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

 • Hoitoapulainen

  Hoitoapulaisen työtehtäviin kuuluu toimia siivoussuunnitelman mukaisesti, esimerkkinä asukashuoneiden päivittäinen siivous. Lisäksi hoitoapulaiset huolehtivat ryhmäkodin yleissiisteydestä, toimivat ruokavastaavina sekä hoitavat pyykkihuoltoa ja avustavat tarvittaessa hoitotyössä. Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä sekä puhtausalan koulutuksen.

 • Hoiva-avustaja

  Hoiva-avustajana toimit yksiköissämme avustavissa tehtävissä. Autat asukkaitamme esimerkiksi ruokailussa ja peseytymisessä sekä muissa tehtävissä, kuten siivoamisessa. Edellytämme sinulta hoiva-avustajan koulutusta, hygieniapassia sekä aitoa kiinnostusta ja halua työskennellä eri asukasryhmien kanssa.

 • Tukipalvelutyöntekijä

  Tukipalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluvat erilaiset kodinhoitotyöt sekä ateria- ja pyykkihuolto palvelukodissa. Tukipalvelutyöntekijän tehtäviä ovat jakelukeittiössä muun muassa aterioiden lämmittäminen, ruoan esille laittaminen, keittiön siisteydestä huolehtiminen sekä muut keittiötyöt, kuten tiskaaminen. Lisäksi tukipalvelutyöntekijä huolehtii yleisten tilojen sekä asukashuoneiden siivoamisesta sekä yleisestä siisteydestä. Tukipalvelutyöntekijän tehtävässä edellytämme soveltuvaa keittiö- tai siivousalan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä.