Asumisoikeusasunnot

Asumisoikeusasunnot ovat vakaa ja vaivaton asumisratkaisu moneen elämäntilanteeseen, niin yksin asuville, pariskunnille kuin perheille.


Haluatko tietoa uusista ASO-Kodeistamme?
Asumisoikeusasunnot sopivat niin yksin asuville, pariskunnille kuin perheille.

Modernit ja esteettömät asumisoikeusasuntomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä luontoa ja palveluja. Isolla, viihtyisällä piha-alueella on mukava viettää aikaa muiden asukkaiden kanssa ja lasten turvallista leikkiä. Yrjö ja Hanna ASO-Kodit ovat valtion tuella rakennettuja, kohtuuhintaisia ARA-kohteita.

 

Kysy lisää asumisoikeusasunnoista

Yrjö ja Hanna -säätiö on tarjonnut laadukkaita ja viihtyisiä asumisratkaisuja jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Suomalaiset tuntevat meidän vastuullisena kotimaisena toimijana. Asumisoikeusasuntomme löydät Helsingistä ja pääkaupunkiseudun lähialueilta sekä pian myös Jyväskylästä.

Asumisoikeusasuminen on sijoitus elämiseen

Asumisoikeus on turvallinen ja joustava asumismuoto, jonka hankintaan et tarvitse suurta pääomaa tai lainaa. Saat pitkäaikaisen kodin, mutta lainanmaksun sijaan rahaa jää elämästä nauttimiseen.

Lue lisää asumisoikeuden hyödyistä

Asumisoikeusasunnon hakeminen

Asumisoikeusasunnon hakemista varten tarvitset ARA:lta saatavan järjestysnumeron, minkä jälkeen voit jättää meille asuntohakemuksen sinulle mieluisista kodeista. Jos sopivaa asuntoa ei ole vapaana, jää hakemuksesi jonoon.

Tutustu ASO-asuntojen hakuohjeeseen

Haluatko ajankohtaista tietoa nykyisistä ja tulevista kohteistamme?

Jos olet uusi tilaaja, saat sähköpostiisi linkin, josta voit vahvistaa uutiskirjeen tilauksen. Mikäli et saa vastausviestiä, sähköpostiosoitteesi on jo listalla.

Tarkistathan myös roskapostikansiosi, ettei tilauksen vahvistusviesti ole mennyt sinne.

Tilaa uutiskirjeemme
Tekstialueen taustamuoto.