Tervetuloa töihin Yrjö ja Hanna Kodeille!

Aitoa läsnäoloa ja välittämistä, joka päivä. Olemme Yrjö ja Hanna Kodit, kotimainen hoitoalan ammattilaisten ja tulevaisuuden osaajien työpaikka, jossa ihmiset ja arjen hyvinvointi ovat etusijalla.

Tarjoamme monipuolisia ja mielekkäitä työuria muun muassa lähihoitajille, sairaanhoitajille, sosionomeille, hoiva-avustajille, hoitoapulaisille, palveluesihenkilöille, tukipalveluiden ammattilaisille sekä hoitotyön keikkatyöntekijöille.

Palvelutaloja meillä on 20 ja ne sijaitsevat eri puolilla Suomea Helsingistä Rovaniemelle. Asiakkaamme ovat mm. ikäihmisiä, vammaisia sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujia. Rakennutamme asukkaillemme aitoja koteja, osana kestävää ja eettistä toimintaamme.

Yrjö ja Hanna Kotien toimintaa ohjaavat arvot, joihin kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet.

Tavoitteenamme on edistää iäkkäiden, lasten ja heidän perheidensä, vammaisten ja muiden päivittäisissä toiminnoissaan apua tarvitsevien hyvinvointia ja rakentaa yhdessä merkityksellistä elämää arvojemme – eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus – mukaisesti.

Miksi valitset meidät?

  • Käytössämme on ePassi Flex -palvelu 250€/vuosi, jota pystyt hyödyntämään esim. liikunta- ja kulttuuripalveluihin, julkisen liikenteen matkakustannuksiin tai hierontaan. Etua jaetaan kahdessa erässä ja uusille työntekijöille työskentelyn suhteessa, kun työsuhde on kestänyt kuukauden.                                       
  • Muistamme työntekijöitämme tärkeinä merkkipäivinä, kuten 30-, 40-, 50- ja 60-vuotissyntymäpäivinä.      
  • Käytössämme on työsuhdepyöräetu.
  • Saat meiltä ympärillesi arvostavan ja kannustavan työyhteisön sekä huolellisen perehdytyksen. Perehdytämme uudet työntekijät Perehdytyksen portaat -mallin mukaisesti.
  • Tuemme ja kannustamme sinua kehittymään ja kouluttautumaan. Tarjoamme vakituiselle henkilöstöllemme käyttöön sähköisen oppimisympäristön, joka sisältää laajasti erilaisia koulutuksia ja kursseja.
  • Meillä työskentelet viihtyisissä ja toimivissa työtiloissa.
  • Saat mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihin ja joustavan työajan toimistotyössä.
  • Palkitsemme tiimejä ja työntekijöitä hyvistä ideoista ja sitoutumisesta.
  • Muita henkilöstöetujamme vakituiselle henkilöstöllemme ovat mm. laaja työterveyshuolto, virkistyspäivät sekä muut muistamiset.

Tutustu meihin työnantajana kurkkaamalla video!

Mahdollistamme laadukkaan hoitotyön ja paremman arjen

Me Yrjö ja Hanna Kodeilla tahdomme, että arvomme näkyvät ja tuntuvat. Eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus toteutuvat paitsi asiakkaidemme, myös työntekijöidemme arjessa. Työyhteisössä vaalimme yhteisön hyvinvointia ja työtovereina olemme kaikki yhtä tärkeitä. Haluamme taata työntekijöillemme mahdollisuuden tehdä laadukasta hoitotyötä. Meillä kuunnellaan ja annetaan mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön paremman arjen saavuttamiseksi sekä itselle että asukkaillemme.

Heräsikö ajatuksia tai kysyttävää?

Uuteen työympäristöön siirtyminen tai työpaikan hakeminen mietityttää meistä useampia. Siksi meille onkin tärkeää, että saat kaiken mahdollisen tiedon meistä työnantajana ja saat mahdollisuuden tutustua meihin henkilökohtaisesti ennen hakemuksesi jättämistä. Voit samalla kysyä asioista, jotka sinua mahdollisesti mietityttävät ja me saamme samalla mahdollisuuden tutustua sinuun ja siihen mitä tulevalta työltäsi toivot. Näin uskomme, että pääsemme parhaiten molemmille osapuolille sopivaan lopputulokseen. Jutellaan pian!