Lounakoti, Rovaniemi

Lempeä kuin lounatuuli

Lounakodin lämmin tunnelma on tulijaa vastassa jo ulko-ovella. Yhteisissä tiloissa on harvoin hiljaista, kun oleskelutilat täyttyvät elämästä. Suosittua asukkaiden yhteistä ajanvietettä ovat laulu- ja musiikkihetket, vierailijoiden esitykset, aivojumppa sekä liikuntatuokiot ja venyttelyt. Jokaviikkoisen bingon aikaan on jokainen Turinatuvan tuoli varattu!

Ensimmäinen Yrjö ja Hanna Kodeista, Lounakoti, on valmistunut vuonna 1998 ja saanut laajennusosan vuonna 2012. Lounakotia ympäröi rauhallinen metsäinen luonto ja kauniit maisemat. Ulos on esteetön pääsy, ja moni nauttiikin luonnon läheisyydestä pihapenkillä istuen. Kävelyillä suuntaamme lähiympäristöön. Viihtyisä piha tarjoaa paikan yhteisille juhlille, makkaran- ja lätynpaistolle ja muille yhteisille tapahtumille.

Kauppaan ja apteekkiin on lyhyt matka. Taksin ja palvelubussin kyydissä kulttuurin ystävät pääsevät vaikkapa elokuviin Rovaniemen keskustaan.

Lounakodissa on avoin ja turvallinen kodinhenki! Saan olla oma itseni, juuri sellainen kuin olen.

Palveluasunto on tilava yksiö, kaksio tai kolmio: koti, johon omat tavarat ja tutut elämäntavat muuttavat asukkaan mukana. Myös ryhmäkodissa oman huoneen voi jokainen sisustaa itse. Lounakodin mukavat oleskelu- ja ruokailutilat ovat kaikkien asukkaiden vapaassa käytössä.

Palvelumme joustavat asukkaan tarpeen mukaan satunnaisesta avusta ympärivuorokautiseen hoitoon. Jokainen asukas saa tarvittaessa käyttöönsä turva- ja hyvinvointirannekkeen, joka mahdollistaa voinnin seurannan ja turvallisen asumisen. Henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden.

Moni arvostaa mahdollisuutta pyykkihuoltoon ja siivoukseen. Lääkehuolto ja valmiiksi katettu ruokapöytä tekevät arjesta vaivatonta. Toisten asukkaiden, henkilökunnan ja vieraiden seura tuo asukkaiden elämään iloa!

Saatavilla olevat asumisen muodot ja palvelut

  • 24-paikkainen ryhmäkoti ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille.
  • 10-paikkainen ryhmäkoti kehitysvammaisille ihmisille
  • 22 palveluasuntoa ikäihmisille
  • Myös lyhytaikaispaikkoja!

 

Yhteystiedot

Pohjatuulentie 2, 96900 Rovaniemi

Puhelinnumerot

Sairaanhoitaja
AB-puoli
Hoitajat 24 h
AB-puoli
Sairaanhoitaja
D-puoli
Hoitajat 24h
D-puoli
Jaksohoitoihin liittyvät tiedustelut
Telefax

Kiinteistöhuolto

Lassila & Tikanoja Oyj
päivystys

Vapaat asunnot

Lounakodissa ei juuri nyt ole vapaita asuntoja.

Voit kuitenkin jättää asuntohakemuksen oheisen linkin kautta. Otamme sinuun yhteyttä sopivan asunnon vapautuessa.

Siirry asuntohakemuslomakkeeseen