Rekrytointi­prosessimme

Lue rekrytointiprosessistamme lisää alta.

Rekrytointiprosessimme vaiheet

 • 1. Täytä hakulomake

  Tutustu avoimiin työmahdollisuuksiimme ja hae tehtävää, mikä kiinnostaa sinua eniten. Hakeminen meille on helppoa ja vaivatonta, hakulomakkeen täyttö vie alle minuutin. Emme vaadi pitkiä saatekirjeitä tai CV:tä, olemme kiinnostuneita ennen kaikkea motivaatiostasi ja tavoitteistasi. Lisäksi kuulemme mielellämme, miksi juuri me voisimme olla sinulle tulevaisuuden työyhteisö.

 • 2. Reagoimme hakemukseesi nopeasti

  Olemme aidosti kiinnostuneita hakijoistamme ja reagoimme hakemuksiinne hyvin nopeasti. Lupaammekin ottaa sinuun yhteyttä muutaman arkipäivän kuluessa hakemuksesi jättämisestä tai viimeistään hakuajan päätyttyä.

 • 3. Jutellaan lisää

  Haluamme luoda sinulle läpinäkyvän kuvan arjestamme mahdollisessa tulevassa työympäristössäsi. Juodaan yhdessä kahvit ja keskustellaan työskentelystä Yrjö ja Hanna Kodeilla.

 • 4. Teemme sinulle työtarjouksen

  Mikäli yhteinen sävel löytyy, teemme sinulle työtarjouksen ja sovimme kanssasi työsopimuksen muodosta sekä aloituksen ajankohdasta.

 • 5. Tervetuloa tiimiin!

  Meillä et jää yksin! Ensimmäisten viikkojen aikana sinulle on nimetty oma perehdyttäjä, joka auttaa sinua saamaan mahdollisimman sujuvan alun meillä.

Miksi valitsisit meidät?

Tarjoamme monipuolisia ja mielekkäitä työuria lähihoitajille, sairaanhoitajille, sosionomeille, hoiva-avustajille, palveluesimiehille, tukipalveluiden ammattilaisille sekä hoitotyön keikkatyöntekijöille.

Saat meiltä ympärillesi arvostavan ja kannustavan työyhteisön sekä huolellisen perehdytyksen
Tuemme ja kannustamme sinua kehittymään ja kouluttautumaan
Meillä työskentelet viihtyisissä ja toimivissa työtiloissa
Saat mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihin ja joustavan työajan toimistotyössä
Palkitsemme tiimejä ja työntekijöistä hyvistä ideoista ja sitoutumisesta
Henkilöstöetujamme on mm. virkistyspäivät, muistamiset ja liikunta- ja kulttuurietu