Kirkkopiha, Järvenpää

Omaan tahtiin Kirkkopihan palvelutalossa

Lämmin tunnelma on tulijaa jo ovella vastassa. Yhteiset tilat täyttyvät elämästä, kun asukkaat kokoontuvat viettämään aikaa yhdessä – suosittuja ovat esimerkiksi liikunta- ja musiikkihetket, ulkoilu ja retket. Välillä innostutaan karaokesta ja pyörähdetään tanssilattialla! Oleskelu- ja ruokailutiloja, saunaosastoa sekä kuntosalia voivat kaikki talon asukkaat käyttää vapaasti. Esteettömissä tiloissamme on helppo liikkua.

Vuonna 2003 toimintansa aloittaneessa Kirkkopihassa on rauhallinen ja suojainen pihapiiri, johon elämää, vilskettä ja vilinää tuovat välillä viereisen päiväkodin lapset. Ryhmäkodin asukkaat nauttivat myös omasta aidatusta terassista, joka on lämpimään vuodenaikaan kuin toinen olohuone.

Sadan metrin matkalla tavoitat kaupat, apteekin, teatterin ja muut kulttuuririennot, torin – kaikki keskustan palvelut. Kirkon ympäristö ja rantapuisto Tuusulanjärven rannalla tarjoavat mainiot ulkoilumaastot.

Parasta on lämmin tunnelma ja mukavat hoitajat.

Kirkkopihassa on palveluasuntoja vammaisille ja ikäihmisille. Asunto on tilavalla parvekkeella varustettu yksiö tai kaksio: koti, johon omat tavarat ja tutut elämäntavat muuttavat asukkaan mukana. Myös pienen, ympärivuorokautista hoitoa tarjoavan ryhmäkodin huoneen jokainen sisustaa omaksi kodikseen.

Apu, hoiva ja tuki löytyvät kädenmitan päästä. Palvelumme joustavat asukkaan tarpeen mukaan satunnaisesta avusta ympärivuorokautiseen hoitoon. Jokainen asukas saa tarvittaessa käyttöönsä turva- ja hyvinvointirannekkeen, joka mahdollistaa voinnin seurannan ja turvallisen asumisen. Henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden.

Moni asukas arvostaa mahdollisuutta pyykkihuoltoon ja siivoukseen. Lääkehuolto ja valmiiksi katettu ruokapöytä tekevät arjesta vaivatonta. Kirkkopihassa käydään syömässä myös talon ulkopuolelta.

Toisten asukkaiden, henkilökunnan ja vieraiden seura tuo asukkaiden elämään iloa!

Saatavilla olevat asumisen muodot ja palvelut

  • Kirkkopihassa on 31 palveluasuntoa ikäihmisille ja vammaisille henkilöille. Asunnot ovat kooltaan 37,5 – 42,0 m2.
  • Vammaisille henkilöille on tarjolla myös pieni, viiden asunnon ryhmäkotityyppinen asumisvaihtoehto.

 

Yhteystiedot

Yhteiskouluntie 8, 04400 Järvenpää

Puhelinnumerot

Hoitajat 24 h

Kiinteistöhuolto

Vapaat asunnot

Kirkkopihassa ei juuri nyt ole vapaita asuntoja

Voit kuitenkin jättää meille asuntohakemuksen oheisen linkin kautta. Olemme sinuun yhteydessä sopivan asunnon vapautuessa.

Siirry asuntohakemuslomakkeeseen