Eurakoti, Eura

Lämpimän hoivan koti

Eurakodin lämmin tunnelma on tulijaa vastassa jo ulko-ovella. Elämänmeno on meillä rauhallista ja kunnioittaa jokaisen asukkaan omaa rytmiä. Yhteiset tilat täyttyvät elämästä, kun asukkaat kokoontuvat kuuntelemaan vanhanajan tarinoita, lukemaan lehtiä, pelaamaan bingoa tai muita leppoisia pelejä. Kesällä upotamme sormet multaan ja hoidamme omaa ryytimaatamme.

Vuonna 2000 toimintansa aloittanut Eurakoti sijaitsee aivan Euran keskustassa, terveyskeskuksen vieressä. Yhteisillä kävelyillä nautimme ympäröivistä pelto- ja metsämaisemista. Oman pihan suojissa voi tehdä pienen lenkin polkua pitkin, askeltaa portaita, pinota halkoja, nauttia ryytimaan antimista tai istahtaa pihamajaan. Aidattu, turvallinen piha on lämpimään vuodenaikaan kuin toinen olohuone ja pihalla oleva kesäkanala tuo meille kaikille valtavasti iloa!

Asukkailla, henkilökunnalla ja vierailijoilla on hymy herkässä.

Eurakoti on kodikas ja viihtyisä koti vanhuksille, jotka tarvitsevat hoivaa ympäri vuorokauden. Tutut tavarat ja elämäntavat muuttavat mukana: oman huoneen voi jokainen sisustaa itse. Näin huonekalut, verhot, taulut, valokuvat ja vaikkapa villashaali luovat kodin tunnelmaa. Yhteisiä oleskelu- ja ruokailutilojamme voivat kaikki talon asukkaat käyttää vapaasti. Esteettömissä tiloissamme on helppo liikkua.

Tuemme ja kannustamme asukkaitamme selviytymään päivittäisistä askareistaan mahdollisimman itsenäisesti. Apu, asiantunteva hoiva ja tuki löytyvät kuitenkin kädenmitan päästä: osaava henkilökunta on aina paikalla. Valmiiksi katettu ruokapöytä, pyykkihuolto ja huoneen siivouspalvelu tekevät arjesta vaivatonta. Toisten asukkaiden, henkilökunnan sekä vieraiden seura tuo jokaisen elämään iloa!

Eurakodin viereen on kesäkuussa 2022 valmistunut seniori-ikäisten vuokra-asuntokohde Helmiina. Helmiina on tarkoitettu itsenäisesti, kotiin tuotavien palvelujen avulla pärjääville ikääntyneille. Yhdessä talot muodostavat Palvelukeskus Helmiinan. Lisätietoa senioritalo Helmiinasta löydät täältä.

 

Saatavilla olevat asumisen muodot ja palvelut

  • Eurakodissa on 29 asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille.

Eurakotiin voit tulla asukkaaksi kunnan myöntämällä palvelusetelillä tai itse maksaen. Kysy lisää Eurakodin johtajalta!

 

Yhteystiedot

Terveystie 4 M, 27510 Eura

Puhelinnumerot

Palveluvastaava
Hoitajat 24/7, sairaanhoitajat arkisin klo 10-15

Kiinteistöhuolto

Vapaat asunnot

Eurakodissa ei juuri nyt ole vapaita asuntoja.

Voit kuitenkin jättää asuntohakemuksen oheisen linkin kautta. Otamme sinuun yhteyttä sopivan asunnon vapautuessa.

 

Katso myös seniorivuokrakohteemme Helmiinan vapaat asunnot!

Hae meille asumaan