Jääskenpiha, Espoo

Luonnonläheistä elämää Espoon Laajalahdessa

Jääskenpiha on kodikas paritalo perinteikkäällä omakotialueella Espoon Laajalahdessa. Talo vehreine pihoineen on alun perin rakennettu kahden perheen kodiksi, ja talossa toimi aiemmin ikääntyneiden hoivakoti Mäntyranta.

Talon uudempaan osaan, yksikerroksiseen lisäsiipeen, on juuri avattu 9-paikkainen koti vammaisille henkilöille. Jokaisella asukkaalla on oma asuinhuone invamitoitettuine wc-/kylpyhuonetiloineen. Oma huone takaa oman rauhan ja yhteisistä ruokailu- ja oleskelutiloista löytyy seuraa silloin kun sitä haluaa. Asukkaiden yhteisessä käytössä on kaksi oleskelutilaa, viihtyisä katettu terassi korotettuine kukka-/istutuslaatikoineen sekä vehreä piha. Myös talon kuntosali on asukkaiden käytössä ja sauna lämpiää toiveiden mukaan.

Ympäröivä asuinalue tarjoaa mukavia ulkoilureittejä rauhallisella omakotialueella.

Asukkaaksi Jääskenpihalle voi hakeutua kunnan vammaispalvelujen sosiaalityöntekijän kautta. Kysy lisää palveluesihenkilöltämme: Johanna Airaksinen, puh. 040 624 1848 tai johanna.airaksinen@yrjojahanna.fi

 

Saatavilla olevat asumisen muodot ja palvelut:

  • Jääskenpihassa on 9 asuinhuonetta ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville aikuisille vammaisille. Asunnot ovat kooltaan n. 20-25 m2.

Yhteystiedot

Jääskentie 22, 02140 Espoo

Puhelinnumerot

Palveluesihenkilö
Hoitajat 24 h