Pihlajakoti, Turku

Mutkatonta elämänmenoa palvelutalo Pihlajakodissa

Pihlajakoti tunnetaan mukavasta ja virkeästä ilmapiiristä. Asukkaiden yhteiset hetket rytmittävät monen päivää: yhteislaulu, levyraati, bingo, pelit ulkona ja sisällä, tietovisat, liikunta ja monet muut ohjatut tuokiot kokoavat asukkaat viettämään arkea yhdessä. Pihlajakodin yhteisiä tiloja, kuten ruokailutilaa ja sen tv- ja oleskelunurkkausta voivat kaikki talon asukkaat käyttää vapaasti. Rauhallinen sisäpiha kutsuu asukkaita viettämään aikaa ulkona ja vaikkapa grillaamaan. Kesällä sisäpiha on vehreä keidas!

Pihlajakotia Turun Martissa ympäröi kaunis puutalomiljöö. Ympäristön kävely- ja pyörätiet sopivat hyvin liikuntarajoitteisille. Keskustaan ja läheisiin ruokakauppoihin on lyhyt matka, ja palvelulinja ja linja-autot kulkevat aivan läheltä.

Palveluasunto on tilava yksiö tai kaksio: koti, johon omat tavarat ja tutut elämäntavat muuttavat asukkaan mukana. Muistisairaiden ja kehitysvammaisten ryhmäkodeissa asukkaalla on oma huone ja kylpyhuone. Ryhmäkodeissa on lisäksi yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat.

Tiedän saavani apua heti kun tarvitsen. Turvallisuus on kaikkein tärkeintä.

Asukkaamme saavat arjessaan tarvitsemaansa apua, hoivaa, kuntoutusta, tukea – ja seuraa! Palvelumme joustavat asukkaan tarpeen mukaan satunnaisesta avusta ympärivuorokautiseen hoitoon. Meillä Pihlajakodissa viihtyvät ikäihmiset, kehitysvammaiset, vammaiset ja mielenterveyskuntoutujat.

Jokainen asukas saa tarvittaessa käyttöönsä turva- ja hyvinvointirannekkeen, joka mahdollistaa voinnin seurannan ja turvallisen asumisen. Henkilökuntaa meillä on paikalla ympäri vuorokauden.

Saatavilla olevat asumisen muodot ja palvelut

  • Pihlajakodissa on 72 turvallista ja valoisaa palveluasuntoa. Lähes kaikkiin asuntoihin kuuluu tilava, lasitettu parveke.
  • Ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville ikäihmisille on kaksi ryhmäkotia, joissa on yhteensä 18 asuntoa.
  • Kehitysvammaisille henkilöille on 20 ryhmäkotiasuntoa.
  • Pihlajakodissa asuu ikäihmisiä, kehitysvammaisia, vammaisia ja mielenterveyskuntoutujia.

 

Yhteystiedot

Ojarinne 5, 20810 Turku

Puhelinnumerot

Puh. 24/7
Palveluesihenkilö
arkisin klo 9-15
Palveluvastaava
Telefax

Muistisairaiden ryhmäkoti PIHLAJANKUKKA

Puh. 24/7

Kehitysvammaisten rk PIHLAJANMARJA

Puh. 24/7
sairaanhoitaja

Vanhusten palvelut

Puhelinnumero
Sairaanhoitaja

Vammaisten palvelut

Puhelinnumero
Sairaanhoitaja

Mielenterveyskuntoutujien palvelut

Puh. 24/7
Sairaanhoitaja

Palvelupäällikkö

Palvelupäällikkö

Vapaat asunnot

Vaikuttaako Pihlajakoti juuri sinulle sopivalta kodilta? Täytä alla olevasta linkistä asuntohakemus ja olemme sinuun yhteydessä.

Vuokra-asunto 81 m2

Pihlajakodissa on vapaana juuri remontoitu kolmio toisessa kerroksessa, 81 m2, 3h + k + s.

Asunnon vuokra on 1.256,31 €/kk ja vesimaksu 17 €/kk/hlö.

Siirry asuntohakemuslomakkeeseen