Lepolankadun palvelukeskus, Lahti

Leppoisaa elämänmenoa ja ympärivuorokautista hoivaaa

Lepolankadun palvelukeskuksen ryhmäkodit tarjoavat turvallisen kodin ikäihmisille Kivistönmäen alueella, aivan Lahden keskustan tuntumassa. Jokainen on tähän kotiin tervetullut!

Asukkaat nauttivat luonnon läheisyydestä ja viihtyisästä pihasta, jossa voi ulkoilla yhdessä porukalla tai omin päin. Kesällä pihalla juodaan päiväkahvit, järjestetään grillijuhlia tai vain nautitaan kiireettömästä elämänmenosta.

Päivittäinen ulkoilu kuuluu tärkeänä arkeemme. Liikkuminen ulkona kunnon ja jaksamisen mukaan virkistää mieltä ja kehoa.

Henkilökuntaamme kiitetään usein sitoutuneesta työstään asukkaiden parhaaksi. Kohtaaminen on tasavertaista ja arvostavaa. Hoitajat käyvät asukkaille tutuiksi, ja kutsumme myös asukkaiden läheiset hyvään yhteistyöhön.

Kunnioitamme jokaisen omaa elämäntahtia, toiveita ja yksityisyyttä.

Asukkaan huone on oma koti, johon omat tavarat ja tutut elämäntavat muuttavat mukana. Huonekalut, verhot, taulut, valokuvat ja vaikkapa villashaali luovat kodin tunnelmaa.

Oleskelu- ja ruokailutilamme ovat talon asukkaiden käytössä – yhteiset ruokailut ovat odotettuja hetkiä. Arki ja juhla yhdistyvät ravintolapäivinämme, jolloin asukkaamme saavat nauttia mieliruokiaan juhlavaatteissa, henkilökunnan toimiessa tarjoilijoina.

Saamme nauttia usein vierailevista esiintyjistä. Kesällä meillä on kuin muutama huone lisää. Katetuilla terasseillamme kasvatamme muun muassa maukkaita tomaatteja ja yrttejä.

Lepolankadun palvelukeskuksen ryhmäkodeissa asuvat ympäri vuorokauden hoivaa tarvitsevat ikäihmiset. Meillä apu ja hoiva löytyvät aina kädenmitan päästä. Hoivasta huolehtivat ammattitaitoiset lähi- ja sairaanhoitajamme. Tuttu lääkäri vastaa asukkaiden lääketieteellisestä hoidosta, ja tarvittaessa voimme konsultoida geriatria.

Toisten asukkaiden, henkilökunnan ja vieraiden seura tuo asukkaiden elämään iloa!

Saatavilla olevat asumisen muodot ja palvelut

  • 60 ympärivuorokautisen palveluasumisen asuntoa vanhuksille. Asunnot ovat kooltaan 24 m2 ja kaikissa on oma wc-/kylpyhuone. Oman, vapaasti kalustettavan ryhmäkotiasunnon lisäksi asukkailla on käytössä yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat.
  • Lounaskahvila Lepola toimii palvelukeskuksen yhteydessä ja palvelee myös lähiseudun asukkaita.

 

Yhteystiedot

Lepolankatu 14 E, 15210 Lahti

Puhelinnumerot

Vuorovastaava 24/7

1. kerros

Sairaanhoitaja
Solu B
Solu C

2. kerros

Sairaanhoitaja
Solu A
Solu B
Solu C
Laitoshuoltajat

Kiinteistöhuolto

SOL Palvelut Oy

Lepolankadulla nyt vapaana asuntoja!

Kysy lisää Lepolankadun johtajalta, puh. 050 356 9361 tai sähköpostitse kirsi.lappalainen@yrjojahanna.fi

Asukkaaksi Lepolankadun palvelukeskukseen hakeudutaan Päijät-Hämeen hyvinvointialueen Ikääntyneiden asiakasohjauksen kautta, yhteydenotot Ikääntyneiden Palveluneuvonnan kautta.