Riihikallion palvelukortteli, Tuusula

Riihikallion palvelukortteli Tuusulassa on ainutlaatuinen palvelujen kokonaisuus ikäihmisille ja ikääntyville. Kortteli tarjoaa asumista eri elämänvaiheisiin, itsenäisestä asumisoikeus- ja vuokra-asumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan.

Turvallisia koteja ikäihmisille

Riihikallion palvelukorttelista löytyy koti jokaiselle Korttelin kuusi taloa ympäröivät yhteispihaa, Pellavapuistoa, joka kutsuu asukkaita yhteiseen tekemiseen ja leppoisaan oleskeluun. Palvelukorttelin asukkaiden tukena toimii yhteisökoordinaattori, joka vastaa yhteisöllisestä asukastoiminnasta ja kehittää sitä yhdessä asukkaiden kanssa.

Korttelin ympärillä avautuu vehreä maisema ja kävelyteiden verkosto. Kauppaan ja apteekkiin on vain puolen kilometrin matka. Hyrylän palvelut tavoitat palvelutaksilla, ja vartissa hurautat vaikkapa ostoksille Vantaan Jumboon.

Palvelukeskus on korttelin kohtauspaikka

Riihikallion palvelukeskus on korttelin sydän, kohtauspaikka ja tapahtumien keskus – tiloissa toimivat myös Tuusulan kunta ja seurakunta.  Palvelukeskuksen B-talossa on vuokra-asuntoja kevyiden, kotiin tuotavien palvelujen avulla pärjääville ikääntyneille.

Ryhmäkodit Pellavakoti ja Palttinakoti

Palvelukeskuksen A-talossa on ryhmäkoteja ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville vanhuksille. Ryhmäkodeista kaksi on Yrjö ja Hanna Kotien palvelujen piirissä ja yksi Tuusulan kunnan. Ryhmäkodissa asukkaalla on oma huone ja wc-/kylpyhuone, lisäksi yhteiset ruokailutilat ja isot parvekkeet kutsuvat asukkaita muiden seuraan. Henkilökuntamme huolehtii hyvinvoinnistasi ympäri vuorokauden.

Palvelukeskuksen vieressä sijaitsee Yrjö ja Hanna -säätiön Tuusulan kunnalle rakennuttama Riihikoto, jossa on yhteensä 88 asukaspaikkaa ympärivuorokautista asumista tarvitseville vanhuksille.

Pellavakallio ja Punapellava – viihtyisiä vuokra-asuntoja ja kotiin tuotavia palveluja

Pellavakallion ja Punapellavan parvekkeelliset yksiöt ja kaksiot tarjoavat mahdollisuuden viihtyisään, itsenäiseen asumiseen lähellä palveluita. Arkea keventävät palvelut ovat halutessasi käden ulottuvilla; saat tarpeidesi mukaan apua lääkehuollossa, peseytymisessä, pyykkihuollossa ja muissa arjen askareissa.

Venny – asumisoikeusasumista senioreille

Kortteliin kuuluu myös Yrjö ja Hanna ASO-koti, Venny, jossa on yhteensä 58 senioreille suunnattua asumisoikeusasuntoa. Myös Vennyn asukkaat voivat ostaa palvelukeskuksesta arkea helpottavia palveluja tarpeidensa mukaan. Lue lisää Vennystä täältä.

Yhteystiedot

Pellavamäentie 1-9, 04320 Tuusula

Ryhmäkodit

Palveluvastaava

Senioriasuminen, yhteisöllinen asuminen

Palveluvastaava
Asuntotiedustelut ti ja to klo 10-13

Venny-asumisoikeuskohde