Päivärinteen palvelutalo, Hämeenlinna

Eloisa yhteisö ikäihmisille

Päivärinteestä löytyy koti ja ystäviä jokaiselle. Apua ja tukea arkeen räätälöidään tarpeidesi mukaan.

Ystävällinen ilmapiiri, palvelut, monipuolinen toiminta ja tapahtumat sekä maukas ruoka ovat virkeän yhteisön kulmakivet. Päivärinne on kohtauspaikka ja tapahtumien keskus, jossa elämä rytmittyy yhteisten hetkien tahtiin.

Päivärinteessä yhdistyvät erinomainen sijainti palveluiden lähellä ja talon rauhallinen lähiympäristö. Turvalliset kävelyreitit houkuttelevat ulkoilemaan, ja taloa kiertävä polku vie lähimetsään. Hyvinvoinnista voi huolehtia myös talon omalla kuntosalilla yhdessä ohjaajan kanssa.

Samassa talossa sijaitseva Keittiö Unelma tarjoilee päivittäin asukkaiden ja lounaasta nauttivien vieraiden ateriat. Maukas ja ravitseva ruoka tukee ikäihmisten terveyttä, ja ruuan ääreltä löytyy usein myös juttukaveri. Yhteiset ruokailuhetket, päiväkahvit ja hyvä seura kruunaavat päivän!

Avoin ja ystävällinen ilmapiiri on vastassa jo ovella.

Päivärinne on ainutlaatuinen palveluiden kokonaisuus ikäihmisille. Löydät meiltä yhteisön eri elämänvaiheisiin, kevyestä hoivasta ympärivuorokautiseen hoitoon.

Hoivaa öin ja päivin
Päivärinne tarjoaa turvallisen kodin ympäri vuorokauden hoivaa esimerkiksi muistisairauden vuoksi tarvitseville ikäihmisille – apu löytyy aina kädenmitan päästä. Jokainen voi sisustaa asuntonsa omaksi kodikseen, ja yhteiset tilat kutsuvat muiden seuraan. Meillä on mahdollisuus myös lyhytaikaiseen asumiseen.

Asumista ja tarpeen mukaisia palveluja
Päivärinteen viihtyisissä ja tilavissa palvelu-/seniorivuokra-asunnoissa asut itsenäisesti omassa kodissasi. Asumista tukevia palveluja on tarjolla aamusta iltaan, yksilöllisen tarpeesi mukaan.

 

Saatavilla olevat asumisen muodot ja palvelut

  • 28 muistisairaille tarkoitettua asuntoa neljässä ryhmäkodissa, joissa kussakin on seitsemän asukaspaikkaa. Asunnot ovat kooltaan 25 m2, lisäksi asukkaiden käytössä on yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat. Ympärivuorokautiseen hoivaan hakeudutaan Hämeenlinnan Kanta-Hämeen hyvinvointialueen kautta.
  • 24 palveluasuntoa/seniorivuokra-asuntoa  vanhuksille, kooltaan 26-48 m2. Osa asunnoista sopii hyvin myös pariskunnille. Asumisen tueksi voit ostaa hoiva- ja tukipalveluja yksilöllisen tarpeesi mukaan. Palveluja voit hankkia kaupungin myöntämällä palvelusetelillä tai itse maksaen. Asukkaaksi pääset täyttämällä asuntohakemuslomakkeemme 
  • 6 asuntoa esim. yhteisölliseen asumiseen tarjoaa Kotisiipi, jossa asukkaalla on oma huone, minikeittiö ja kylpyhuone. Yhteisinä tiloina on viihtyisä oleskelutila, yhteiskeittiö ja sauna sekä kaunis sisäpiha. Kotisiivessä oma huone tarjoaa oman rauhan, mutta yhteisistä tiloista löytyy seuraa silloin kun sitä kaipaa. Ks. oheinen Kotisiiven esite.

 

Yhteystiedot

Päivärinteenkatu 6, 13210 Hämeenlinna

Yhteyshenkilöt

Palveluvastaava
Palveluvastaava

Ryhmäkodit/ympärivuorokautinen tehostettu palveluasuminen

Hoitajat 1. krs
Hoitajat 2. krs

Palveluasuminen / yhteisöllinen asuminen

Hoitajat

Kiinteistöhuolto

Vapaat asunnot

Vapaana palvelu-/seniorivuokra-asuntoja. Näistä lisätietoa Päivärinteen palvelutalon johtajalta: Taina Buljugin, puh. 050 509 1758 tai taina.buljugin@yrjojahanna.fi

Kotisiivessä vapaana kuusi (6) yhteisölliseen asumiseen sopivaa asuntoa:

  • 1. krs, h+kh, 25 m2 (43,8 jm2), vuokra 696,42 €/kk (1.1.2024 alkaen vuokra on 766,50 €/kk)

Vuokran lisäksi perimme vesimaksun 25 €/hlö/kk sekä sähkömaksun 12 €/hsto/kk. Hoivapalvelut asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Hoivapalveluista on erillinen hinnasto.

Lisätietoa antaa johtaja Taina Buljugin, puh. 050 509 1758 tai taina.buljugin@yrjojahanna.fi