Päivärinteen palvelutalo, Hämeenlinna

Eloisa yhteisö ikäihmisille

Päivärinteestä löytyy koti ja ystäviä jokaiselle. Apua ja tukea arkeen räätälöidään tarpeidesi mukaan.

Ystävällinen ilmapiiri, palvelut, monipuolinen toiminta ja tapahtumat sekä maukas ruoka ovat virkeän yhteisön kulmakivet. Päivärinne on kohtauspaikka ja tapahtumien keskus, jossa elämä rytmittyy yhteisten hetkien tahtiin.

Päivärinteessä yhdistyvät erinomainen sijainti palveluiden lähellä ja talon rauhallinen lähiympäristö. Turvalliset kävelyreitit houkuttelevat ulkoilemaan, ja taloa kiertävä polku vie lähimetsään. Hyvinvoinnista voi huolehtia myös talon omalla kuntosalilla yhdessä ohjaajan kanssa.

Samassa talossa sijaitseva Keittiö Unelma tarjoilee päivittäin asukkaiden ja lounaasta nauttivien vieraiden ateriat. Maukas ja ravitseva ruoka tukee ikäihmisten terveyttä, ja ruuan ääreltä löytyy usein myös juttukaveri. Yhteiset ruokailuhetket, päiväkahvit ja hyvä seura kruunaavat päivän!

Avoin ja ystävällinen ilmapiiri on vastassa jo ovella.

Päivärinne on ainutlaatuinen palveluiden kokonaisuus ikäihmisille. Löydät meiltä yhteisön eri elämänvaiheisiin, kevyestä hoivasta ympärivuorokautiseen hoitoon.

Hoivaa öin ja päivin
Päivärinne tarjoaa turvallisen kodin ympäri vuorokauden hoivaa esimerkiksi muistisairauden vuoksi tarvitseville ikäihmisille – apu löytyy aina kädenmitan päästä. Jokainen voi sisustaa asuntonsa omaksi kodikseen, ja yhteiset tilat kutsuvat muiden seuraan. Meillä on mahdollisuus myös lyhytaikaiseen asumiseen.

Asumista ja tarpeen mukaisia palveluja
Päivärinteen viihtyisissä ja tilavissa palveluasunnoissa asut itsenäisesti omassa kodissasi. Asumista tukevia palveluja on tarjolla aamusta iltaan, yksilöllisen tarpeesi mukaan.

 

Saatavilla olevat asumisen muodot ja palvelut

  • 28 muistisairaille tarkoitettua asuntoa neljässä ryhmäkodissa, joissa kussakin on seitsemän asukaspaikkaa. Asunnot ovat kooltaan 25 m2, lisäksi asukkaiden käytössä on yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat. Ympärivuorokautiseen hoitoon hakeudutaan Hämeenlinnan SAS-palveluohjauksen kautta.
  • 24 palveluasuntoa  vanhuksille, kooltaan 26-48 m2. Osa asunnoista sopii hyvin myös pariskunnille. Asumisen tueksi voit ostaa hoiva- ja tukipalveluja yksilöllisen tarpeesi mukaan. Palveluja voit hankkia kaupungin myöntämällä palvelusetelillä tai itse maksaen. Asukkaaksi pääset täyttämällä asuntohakemuslomakkeemme 

 

Yhteystiedot

Päivärinteenkatu 6, 13210 Hämeenlinna

Yhteyshenkilöt

Palveluesihenkilö
Palveluvastaava

Palvelutalo

Palveluvastaava
Hoitajat 1. krs
Hoitajat 2. krs

Muistisairaiden ryhmäkodit

Sairaanhoitaja
(ark. 7-15)
Hoitajat 1. krs
Hoitajat 2. krs

Palveluasunnot

Hoitajat

Kiinteistöhuolto

Vapaat asunnot

Vapaana palveluasuntoja:

  • 2. krs as. A13, h+tk+kh, 47 m2 (48,5 jm2), vuokra 771,15 €/kk
  • 2. krs as. A16, h+tk+kh, 42 m2 (43,5 jm2), vuokra 691,65 €/kk

Muistisairaiden ryhmäkodissa vapaana 4 asuntoa:

  • h+kh, 25 m2 (42,0 jm2), vuokra 667,80 €/kk

 

Vuokran lisäksi perimme vesimaksun 25 €/hlö/kk sekä sähkömaksun 12 €/hsto/kk. Hoivapalvelut asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Hoivapalveluista on erillinen hinnasto.

Kysy lisää palveluesihenkilöltämme!