Päivärinteen palvelutalo, Hämeenlinna

Eloisa yhteisö ikäihmisille

Päivärinteestä löytyy koti ja ystäviä jokaiselle. Apua ja tukea arkeen räätälöidään tarpeidesi mukaan.

Ystävällinen ilmapiiri, palvelut, monipuolinen toiminta ja tapahtumat sekä maukas ruoka ovat virkeän yhteisön kulmakivet. Päivärinne on kohtauspaikka ja tapahtumien keskus, jossa elämä rytmittyy yhteisten hetkien tahtiin.

Päivärinteessä yhdistyvät erinomainen sijainti palveluiden lähellä ja talon rauhallinen lähiympäristö. Turvalliset kävelyreitit houkuttelevat ulkoilemaan, ja taloa kiertävä polku vie lähimetsään. Hyvinvoinnista voi huolehtia myös talon omalla kuntosalilla yhdessä ohjaajan kanssa.

Samassa talossa sijaitseva Keittiö Unelma tarjoilee päivittäin asukkaiden ja lounaasta nauttivien vieraiden ateriat. Maukas ja ravitseva ruoka tukee ikäihmisten terveyttä, ja ruuan ääreltä löytyy usein myös juttukaveri. Yhteiset ruokailuhetket, päiväkahvit ja hyvä seura kruunaavat päivän!

Avoin ja ystävällinen ilmapiiri on vastassa jo ovella.

Päivärinne on ainutlaatuinen palveluiden kokonaisuus ikäihmisille. Löydät meiltä yhteisön eri elämänvaiheisiin, kevyestä hoivasta ympärivuorokautiseen hoitoon.

Hoivaa öin ja päivin
Päivärinne tarjoaa turvallisen kodin ympäri vuorokauden hoivaa esimerkiksi muistisairauden vuoksi tarvitseville ikäihmisille – apu löytyy aina kädenmitan päästä. Jokainen voi sisustaa asuntonsa omaksi kodikseen, ja yhteiset tilat kutsuvat muiden seuraan. Meillä on mahdollisuus myös lyhytaikaiseen asumiseen.

Asumista ja tarpeen mukaisia palveluja
Päivärinteen viihtyisissä ja tilavissa palveluasunnoissa asut itsenäisesti omassa kodissasi. Asumista tukevia palveluja on tarjolla aamusta iltaan, yksilöllisen tarpeesi mukaan.

Yhteisöllisessä Kotisiivessä hoivaa ja tukea tarpeen mukaan
Ryhmäkotimuotoinen asunto Kotisiivessä on viihtyisä koti, johon omat tavarat ja tutut elämäntavat muuttavat mukanasi. Asut kevyen tuen turvin itsenäisesti: saat tarpeidesi mukaan apua lääkehuollossa, peseytymisessä, pyykkihuollossa ja muissa arjen askareissa. Ateriat nautit yhdessä muiden kanssa.

Saatavilla olevat asumisen muodot ja palvelut

  • 28 muistisairaille tarkoitettua asuntoa neljässä ryhmäkodissa, joissa kussakin on seitsemän asukaspaikkaa. Asunnot ovat kooltaan 25 m2, lisäksi asukkaiden käytössä on yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat. Ympärivuorokautiseen hoitoon hakeudutaan Hämeenlinnan SAS-palveluohjauksen kautta.
  • 24 palveluasuntoa  vanhuksille, kooltaan 26-48 m2. Osa asunnoista sopii hyvin myös pariskunnille. Asumisen tueksi voit ostaa hoiva- ja tukipalveluja yksilöllisen tarpeesi mukaan. Palveluja voit hankkia kaupungin myöntämällä palvelusetelillä tai itse maksaen. Asukkaaksi pääset täyttämällä asuntohakemuslomakkeemme.
  • 6-paikkainen yhteisöllistä asumista tarjoava Kotisiipi kevyempään, ryhmämuotoiseen asumiseen. Omat asunnot ovat kooltaan 25 m2, lisäksi asukkaiden käytössä on yhteistiloja, jotka jyvitetään vuokraan. Palveluja voit ostaa itse maksaen tai kaupungin myöntämällä palvelusetelillä.

Yhteystiedot

Päivärinteenkatu 6, 13210 Hämeenlinna

Yhteyshenkilöt

Palveluesihenkilö

Muistisairaiden ryhmäkodit

Sairaanhoitaja
tiimivastaava (ark. 7-15)
Hoitajat 1. krs
Hoitajat 2. krs

Palveluasunnot

Sairaanhoitaja
palveluvastaava (ark. 7-15)
Hoitajat

Kotisiipi ryhmäkoti

puhelin

Kuntohoidon ohjaaja

puhelin

Palvelupäällikkö

Kiinteistöhuolto

Vapaat asunnot

Vapaana palveluasuntoja 26-48 m2

Päivärinteellä on vapaana palveluasuntoja, kooltaan 26-48 m2 ja tyypiltään yksiöitä ja kaksioita. Asuntojen vuokra on 560,16 – 770,22 €/kk. Lisäksi vesimaksu 25 €/kk/hlö sekä sähkö 12 €/kk.

Hoivapalvelut asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Hoivapalveluista on erillinen hinnasto.

Kysy lisää palveluesihenkilöltämme!

Vapaana asunto Kotisiivessä

Ryhmämuotoista asumista tarjoavassa Kotisiivessä on vapaana yksi asunto, kooltaan 25 m2 (43,80 jm2).

Oman asunnon lisäksi asukkaiden yhteiskäytössä on ruokailu- ja oleskelutilat. Yhteistilat jyvitetään asunnon vuokraan, joka on suuruudeltaan 681,53 €/kk. Lisäksi vesimaksu 25 €/kk + sähkö 12 €/kk.

Hoivapalvelut asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Hoivapalveluista on erillinen hinnasto.

Kysy lisää palveluesihenkilöltämme!