Yrjö ja Hanna -säätiö

Yrjö ja Hanna -säätiö on yhteiskunnallisesti vaikuttava, yleishyödyllinen ja valtakunnallinen toimija, joka tarjoaa monipuolisia asumisratkaisuja. Säätiö on perustettu 25 vuotta sitten.
Kestävää kaupunkiasumista - kuva Helsingin Charlottasta.

Muutoksen aikaansaaminen ja apua tarvitsevien ihmisten hyvinvointi sekä laadukas elämä ovat olleet säätiön kantavia teemoja alusta lähtien. Keskeinen osa toimintaa on ollut myös hoivapalvelujen ja rakennuttamisen alan erityisosaamisen kehittäminen.

Yhteiskunnallisen hyvän edistäjä

Yrjö ja Hanna on kokonaan kotimainen säätiö. Edistämme erityisesti perheiden, seniori-ikäisten ja tukea tarvitsevien hyvinvointia ja laadukasta elämää sekä tarjoamme satoja hoiva-alan työpaikkoja.

Sijoitamme saamamme tuotot asumisen ja palveluiden kehittämiseen. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn liiton Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkit.

Yhteisöllisen asumisen edelläkävijä

Luomme innovatiivisesti uudenlaisia viihtyisiä yhteistiloja ja kodikkaita kortteleita, joissa ystävät ja eri sukupolvet kohtaavat. Yhteisöllisyys luo onnellisuutta ja tyytyväisyyttä. Uskomme, että merkityksellinen elämä rakennetaan yhdessä.

Asiakaslähtöinen palveluiden tuottaja

Tarjoamme palveluita elämän eri tarpeisiin osana asumista. Muotoilemme asiakaslähtöisiä palveluita, jotka sujuvoittavat arkea. Juuri asiakkaan tarpeeseen suunnitellut palvelut mahdollistavat yksilöllisen elämän.

Kokonaan kotimainen rakennuttaja

Yrjö ja Hanna Kodit on arvostettu kotimainen rakennuttaja ja kiinteistönomistaja sekä asumista tukevien palveluiden tuottaja. Rakennutamme hyvin suunniteltuja, kauniita, kestäviä ja esteettömiä koteja, joissa asiakkaamme voivat elää läpi elämänsä.

Työntekijöitä arvostava työyhteisö

Olemme kotimainen hoitoalan ammattilaisten ja tulevaisuuden osaajien työpaikka, jossa ihmiset ja arjen hyvinvointi ovat etusijalla. Kannustamme uuden oppimiseen.

Yrjö ja Hanna Kodeilla tehdään merkityksellistä työtä. Meillä etusijalla on ihminen.

Jatkuvan kestävän kehityksen mahdollistaja

Rakennutamme vastuullisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti turvallisia ja terveellisiä kiinteistöjä sekä tarpeen mukaan muunneltavissa olevia tiloja.

Vastuullisesti rakennettuja, säätiön omistamia kiinteistöjä on parillakymmenellä paikkakunnalla Suomessa, Helsingistä Rovaniemelle.

Yrjö ja Hanna Kodit

Yrjö ja Hanna Kodit muodostuvat Yrjö ja Hanna -säätiöstä, sen omistamista, hoivapalveluja tuottavista tytäryhtiöistä sekä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöistä.

Tekstialueen taustamuoto.