Yhteisöllistä senioriasumista palvelujen lähellä

Erilaisia asuntoja sekä palveluja ikäihmisten yksilöllisiin tarpeisiin.
Yhteisöllista senioriasumista hyvien palvelujen lähellä.

Iitin Ehtookodissa on tarjolla vaihtoehtoja itsenäisestä senioriasumisesta 24/7 -hoivaan:

 • Seniori- tai palveluasuntoja, ikäihmisten tarpeisiin ajanmukaisesti varusteltuja asuntoja. Asukkaiden on mahdollista ostaa kotihoidon palveluja tai esim. siivouspalvelua yksilöllisen tarpeensa mukaan.
 • Ryhmämuotoista palveluasumista, yhteisökoti Iitin Ilonassa, jossa on 8 yhden hengen asuntoa ja 2 esim. pariskunnalle tai sisaruksille sopivaa. Henkilökuntaa on Ilona-kodissa paikalla aamuvarhaisesta iltaan.
 • Ryhmäkotiasuntoja ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville. Ryhmäkodissa asuvilla asukkailla on oman huoneen ja kylpyhuoneen lisäksi yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat.

Erinomainen sijainti Iitin Kausalassa

Lähitienoon ulkoilumahdollisuudet ovat hyvät myös liikuntaesteisille. Keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä. Ehtookodin oma valmistuskeittiö ja ruokasali kutsuvat maittaville aterioille, silloin kun itse ei halua tai jaksa olla kauhan varressa.

Ehtookodin piha kätkee suojiinsa keinut ja penkit ja kutsuu viettämään aikaa hyvällä säällä. Sisältöä arkeen tuovat myös vapaaehtoiset yhteiset retket ja tapahtumat.

Iitin Ehtookodissa on vastassa välittävä ja mutkaton tunnelma jo ulko-ovella. Arkea värittävät tapahtumat ja ohjelma – joskin tarjolla on myös omaa rauhaa, kun niin haluaa. Pitkä perinne ikäihmisten hoidossa näkyy meillä laadukkaina ja monipuolisina palveluina.

Tiivis yhteisö ja kodikas tunnelma tuovat turvaa ikääntyneen asumiseen.
Ehtookodissa voi jokainen kokea olevansa oma itsensä ja tehdä itselleen merkityksellisiä asioita.

Kysy lisää asumisesta meillä!

Asukkaaksi Iitin Ehtookotiin voit hakea täyttämällä nettisivuillamme olevan asuntohakemuslomakkeen.

Hoivapalveluita, ateriapalveluja ja esimerkiksi siivouspalvelua voit ostaa yksilöllisen tarpeesi mukaan. Hoivapalveluihin voit käyttää Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän myöntämää kotihoidon, palveluasumisen tai tehostetun palveluasumisen palveluseteliä. Ilman palveluseteliä ostettuihin palveluihin voit hakea verottajalta kotitalousvähennystä.

Tarjoamme maksutonta apua asunnon hakemiseen. Voit kysyä vapaista vuokra-asunnoista, tehostetusta palveluasumisesta, palvelukodistamme ja asukkaaksi hakemisesta.

Jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä ja lähettämällä oheinen lomake tai soita palveluesihenkilöllemme Kaisa Kelkalle (arkisin klo 8-16) p. 040 848 3999.

  Ryhmämuotoinen palveluasuminen – yhteisökoti Iitin Ilona

  Yhteisökoti Iitin Ilona on osa Iitin Ehtookotia. Asuminen yhteisökodissa on hyvä vaihtoehto silloin, kun asuminen yksityiskodissa ei enää ole mahdollista tai mieleistä. Kodikkaasti sisustetussa Ilona-kodissa on oman huoneen lisäksi asukkaiden käytössä yhteiset keittiö- ja oleskelutilat.

  Oman huoneensa voi jokainen sisustaa itse – näin huonekalut, verhot, taulut, valokuvat ja vaikkapa villashaali luovat tuttua tunnelmaa. Oma huone takaa oman rauhan, yhteiset tilat puolestaan tarjoavat seuraa ja sosiaalista kanssakäymistä.

  Apu, hoiva ja tuki löytyvät Ilona-kodissa kädenmitan päästä. Ammattitaitoisista lähihoitajista, tukipalvelutyöntekijöistä sekä sairaanhoitajasta koostuva henkilökuntamme on paikalla aamuvarhaisesta iltaan. Tarjolla on myös fysioterapeutin palvelut.

  Asukkaaksi Ilona-kotiin voi tulla palveluasumisen palvelusetelillä tai itse maksaen.

  Lisätietoa asunnoista ja palveluista: Iitin Ehtookoti, Kausala (Iitti) sekä Yhteisökoti Iitin Ilona