Ilona, Iitti

Tuntuuko yksin kotona turvattomalta? Tule Iitin Ilonaan asumaan ja elämään!

Yhteisökoti Iitin Ilona on osa Iitin Ehtookotia. Asuminen yhteisökodissa on hyvä vaihtoehto silloin, kun asuminen yksityiskodissa ei enää ole mahdollista tai mieleistä. Kodikkaasti sisustetussa Ilona-kodissa on oman huoneen lisäksi asukkaiden käytössä yhteiset keittiö- ja oleskelutilat. Kymmenestä asuinhuoneesta kaksi sopii pariskunnille tai vaikka sisaruksille.

Omaa elämää yhdessä

Ilmapiiri Ilona-kodissa on kiireetön, arvostava ja positiivinen. Asuminen, arki ja hoiva perustuvat jokaisen asukkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin sekä siihen, että henkilöstömme tuntee hänet. Yksilölliset elämäntarinat toimivat tutustumisen, ymmärtämisen ja muistelun apuna.

Oman huoneensa voi jokainen sisustaa itse – näin huonekalut, verhot, taulut, valokuvat ja vaikkapa villashaali luovat tuttua tunnelmaa. Oma huone takaa oman rauhan, yhteiset tilat puolestaan tarjoavat seuraa ja sosiaalista kanssakäymistä.

Virkeää arkea

Yhteisökodissa ylläpidämme toimintakykyä ja arjen askareita. Teemme kaikkea sitä mitä kotonakin on tehty, pieniäkin asioita kunkin asukkaan mieltymysten, taitojen ja kuntoisuuden mukaan kädentaitoja unohtamatta. Arjen elämykset saavat elämän maistumaan!

Ilona on koti, missä asukas voi kokea olevansa oma itsensä ja tehdä itselleen merkityksellisiä asioita. Sisältöä arkeen tuovat myös Iitin Ehtookodin tapahtumat sekä yhteiset retket, joihin voi osallistua omien toiveiden ja voimavarojen mukaisesti.

Apu ja hyvä seura lähellä!

Apu, hoiva ja tuki löytyvät Ilona-kodissa kädenmitan päästä. Ammattitaitoisista lähihoitajista, tukipalvelutyöntekijöistä sekä sairaanhoitajasta koostuva henkilökuntamme on paikalla aamuvarhaisesta iltaan. Tarjolla on myös fysioterapeutin palvelut.

Ilonan vapaat asunnot löytyvät Iitin Ehtookodin sivulta.

 

Soita ja kysy lisää (arkisin klo 8-16):
Sari Lehtonen
Johtaja
040 848 3999

Yhteystiedot

Varsatie 6, 47400 Iitti

Puhelinnumerot

Sairaanhoitaja
arkisin klo 8-16
Hoitajat
klo 7-20