Sari Laakso johtamaan Yrjö ja Hanna -säätiön hoi­vayh­tiöi­tä

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna Kodit on palkannut hoivapalveluyhtiöidensä toimitusjohtajaksi Sari Laakson. Laaksolla on vankka johtajakokemus hoivapalveluiden johtotehtävistä muun muassa Attendolla.

Hoivapalvelualalla tunnettu ja kokenut Laakso kertoo lähtevänsä johtamaan Yrjö ja Hanna Kotien hoivapalveluyhtiöitä innokkain ja avoimin mielin.

”Yrjö ja Hanna Kotien arvot luovat vahvan pohjan hoivapalveluiden laadukkaalle tuottamiselle. Palveluiden tarpeet tulevat suurten ikäluokkien ikääntyessä muuttumaan ja uskon, että pystymme vastaamaan tähän tarpeeseen. Yleishyödyllisenä toimijana Yrjö ja Hanna Kodit tarjoaa mielenkiintoisen ja myös omien arvojeni kanssa kohtaavan vaihtoehdon. On hienoa päästä mukaan tuottamaan Suomen parasta yhteisöllistä asukaskokemusta. Tuon Yrjö ja Hanna Kodeille mukanani vahvaa kokemusta palveluiden johtamisesta. Se yhdistettynä historiaani hyvän ymmärryksen toiminnan johtamiselle. Hyvinvointialueet ostavat asukkailleen hoivapalveluita, Yrjö ja Hanna Kodit pystyy tuottamaan ne asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Kuuntelemme ja kunnioitamme asukkaidemme tarpeita. Tästä hyötyvät sekä tilaaja että asukkaamme. Kilpailu työntekijöistä on alalla kova. Tulemme panostamaan erityisesti palveluiden laatuun ja työntekijäkokemukseen”, Laakso sanoo.

Yrjö ja Hanna Kotien hoivapalveluyhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Leif Forsberg uskoo, että Laakso luotsaa Yrjö & Hanna Oy:n ja Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy:n säätiön kasvustrategian mukaiseen kasvuun, laadusta ja työntekijäkokemuksesta tinkimättä.

”Olemme Suomen johtava toimija laadukkaiden palveluiden sekä yhteisöllisen asumisen tuottajana. Yleishyödyllisenä yrityksenä toimintamme positiivinen tulos palautuu asukkaidemme ja henkilöstömme hyväksi; kehitämme edelleen toimintaamme, palvelujamme ja henkilöstöämme. Olemme lisäksi vahvasti vastuullinen toimija. Hoivapalveluiden johtoon saimme nyt kovan ja kokeneen osaajan. Laakson pitkä historia hoivapalveluiden johtamisesta yhdistettynä meillä olemassa olevaan osaamiseen ja haluun kehittyä, antavat meille erinomaiset edellytykset tavoitella hoivapalveluyhtiöiden strategian mukaista kasvua”, Forsberg summaa.