Luonnonläheinen hoivakoti ikääntyneelle Lahdessa

Luonnonläheinen hoivakoti Lahdessa.

Ympärivuorokautista hoivaa

Lepolankadun palvelukeskuksessa, Lahdessa, ikääntyneestä pitää huolta ammattitaitoinen ja kiitelty henkilökuntamme. Asukas saa käyttöönsä oman wc:n, kylpyhuoneen ja huoneen, jonka saa sisustaa kodikkaaksi omilla, tutuilla tavaroilla.

Ryhmäkotiasumisena toteutettu palvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa ympärivuorokautisesti.

Yhteisiä hetkiä oleskelu- ja ruokailutiloissa

Kaikki päivittäiset ateriat kuuluvat ympärivuorokautiseen hoivaan. Oleskelu- ja ruokailutilamme ovat talon asukkaiden käytössä – yhteiset ruokailut ovatkin odotettuja hetkiä.

Pihalla juodaan päiväkahvit, järjestetään grillijuhlia tai vain nautitaan kiireettömästä elämänmenosta.

Arki ja juhla yhdistyvät ravintolapäivinämme, jolloin asukkaamme saavat nauttia mieliruokiaan juhlavaatteissa, henkilökunnan toimiessa tarjoilijoina.

Katetuilla terasseillamme kasvatamme muun muassa maukkaita tomaatteja ja yrttejä. Asukkaiden, henkilökunnan ja vieraiden seura tuo asukkaiden elämään iloa.

Hämeenlinnan Päivärinteen palvelutalon henkilökunta.

Tähän kotiin jokainen on tervetullut!

Tekstialueen taustamuoto.

Kysy lisää asumisesta! Autamme mielellämme.

Asukkaaksi Lepolankadun palvelukeskukseen pääsee Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän myöntämällä palvelusetelillä.

Tarjoamme maksutonta apua asukaspaikan hakemiseen. Voit kysyä tehostetusta palveluasumisesta, palvelukodistamme ja asukkaaksi hakemisesta.

Jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä ja lähettämällä oheinen lomake tai soita: palveluesihenkilö Tiina Köninki, puh. 050 356 9361 (arkisin klo 8-16)

  Tehostettu palveluasuminen

  Lepolankadun palvelu toteutetaan sosiaalihuoltolain mukaisena tehostettuna palveluasumisena.

  Tehostettua palveluasumista järjestetään sosiaalihuoltolain perusteella henkilöille, jotka tarvitsevat soveltuvan asunnon sekä hoitoa ja huolenpitoa ja joilla hoidon ja huolenpidon tarve on ympärivuorokautista.

  Palveluihin sisältyvät asiakkaan tarpeen mukainen hoito ja huolenpito, toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä toiminta, ateria-, vaatehuolto-, peseytymis- ja siivouspalvelut sekä osallisuutta ja sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut.

  Tehostetussa palveluasumisessa palveluja järjestetään myös asiakkaan tarpeen mukaisesti ympärivuorokautisesti.

  Sosiaalihuoltolaki 21 § (Lähde: thl.fi)

  Lisätietoa asunnoista: Lepolankadun palvelukeskus, Lahti