Venny, Tuusula

Riihikallio on kodikkaan asumisen asuinalue Tuusulassa. Täällä eletään rauhallista ja soljuvaa arkea lähes maaseutumaisemissa, kuitenkin hyvien palvelujen ja kulkuyhteyksien ääressä. Kohteen asunnot ovat jatkuvan haun piirissä.

ASO-Kotimme Venny sijaitsee rauhallisessa Riihikalliossa, joka on eteläisen Tuusulan vehreä ja lämminhenkinen keskus. Vennyn senioriasumisoikeusasunnot kuuluvat ainutlaatuiseen korttelikokonaisuuteen, jossa on erityisellä tavalla huomioitu ikäihmisten ja ikääntyvien toiveet ja tarpeet.

Riihikallion palvelukorttelissa on ikääntyneille suunniteltuja asumisvaihtoehtoja itsenäisestä asumisoikeus- ja vuokra-asumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan. Korttelin talot ympäröivät asukkaiden yhteispihaa, Pellavapuistoa, joka kutsuu asukkaita yhteiseen tekemiseen ja leppoisaan oleskeluun. Palvelukorttelin asukkaiden tukena toimii yhteisökoordinaattori, joka vastaa yhteisöllisestä asukastoiminnasta ja kehittää sitä yhdessä asukkaiden kanssa.

Korttelin sydän on Riihikallion palvelukeskus, joka on asukkaiden kohtauspaikka ja tapahtumien keskus. Tiloissa toimivat myös Tuusulan kunta ja seurakunta sekä lukuisia yksityisyrittäjiä, mm. kahvila, kampaaja, hieroja ja kosmetologi. Palvelukeskuksesta voit myös halutessasi ostaa asumista helpottavia palveluja, kuten siivous-, turva- tai hoivapalveluja.

Korttelin ympärillä avautuu vehreä maisema ja kävelyteiden verkosto. Lähikauppaan ja apteekkiin on puolen kilometrin matka. Hyrylän palvelut tavoitat näppärästi bussilla ja vartissa hurautat autolla vaikkapa ostoksille Vantaan kauppakeskus Jumboon. Tuusula kuuluu HSL-alueeseen, joten julkisilla liikennevälineillä pääset myös Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Lähellä sijaitsee myös Tuusulanjärvi upeine luonto- ja kulttuurikohteineen.

Venny on suunniteltu senioreiden eli yli 55-vuotiaiden tarpeisiin; palvelukorttelissa kotona asumista tukevat palvelut ovat helposti saatavilla, sitten kun niitä tarvitsee. Yli 55-vuotiaita hakijoita eivät koske asumioikeusasumiseen liittyvät varallisuusrajat eivätkä ns. tarve-ehdot. Lue asukasvalinnasta ARA-kohteeseen lisää täältä.

Maaliskuussa 2022 valmistunut Venny on kuusikerroksinen kerrostalo, jossa on yhteensä 58 senioreille tarkoitettua asumisoikeusasuntoa. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, kooltaan 31-61 m2. Asukkaiden yhteiset kerho- ja saunatilat sijoittuvat talon ylimpään kerrokseen.

Kiinteistö on savuton.

Käyttövastike 1.1.2023 alkaen on 12,60 €/jm2

Asuntojen vapautuessa asomaksu tarkistetaan voimassa olevalla rakennuskustannusindeksillä.

Yhteystiedot

Haukantie 10, 04320 Tuusula

Yhteisökoordinaattori
Riihikallion palvelukorttelin asukastoiminta
Hallinnollinen isännöitsijä

Kiinteistöhuolto

Kotikatu Tuusula
Arkisin klo 7-16
Päivystys

Vapaat/vapautumassa olevat asunnot

  • F1: 1. krs, 1h+kt, 31,0 m2, asumisoikeusmaksu 20.460,01 €, käyttövastike 427,14 €/kk
  • F32: 4. krs, 1h+kt, 31,0 m2, asumisoikeusmaksu 22.905,33 €, käyttövastike 439,74 €/kk (vapautumassa 2.9.2023)
  • F51: 5. krs, 2h+kt, 45,0 m2, asumisoikeusmaksu 28.404,59 €, käyttövastike 560,70 €/kk

 

Vesiennakkomaksu 20 €/hlö/kk, vesimaksut tasataan vuosittain kulutuksen mukaisiksi.

Siirry täyttämään asuntohakemus >

 

Hakuohjeet aso-koteihimme löydät täältä.

Katso alla video, miltä kompakti, 31-neliöinen yksiö näyttää kalustettuna. Olisiko tässä sinun uusi kotisi?

Huoneistotyypit

Klikkaamalla neliömäärää aukeaa ko. asuntotyypin pohjapiirustus. Talon kerrospohjat löydät täältä.

Huoneistotyyppi
1H + KT1531,0
1H + KT533,5
2H + KT3345,0
3H + KT561,0