”Hoi­va­ko­dis­sa voi elää arvokasta arkea” – lue hy­vin­voin­ti­pal­ve­lui­den toi­mi­tus­joh­ta­ja Sari Laakson haastattelu

Yrjö ja Hanna Kotien hyvinvointipalveluiden toimitusjohtaja Sari Laakso

Hyvinvointipalveluiden toimitusjohtajastamme Sari Laaksosta on haastattelu uusimassa MeNaiset-lehdessä. Haastattelu on osa naistenpäivän kunniaksi tehtyä Naisjohtajat-juttusarjaa.

Sari Laaksolla on vankka johtajakokemus hoivapalveluiden johtotehtävistä. Hän on työskennellyt pitkään hoiva-alalla sairaanhoitajana, hoivakodin johtajana sekä aluejohtajana yksityisellä sektorilla. Hän ajattelee, että oma kokemus alalta auttaa johtamaan innostavasti.

Yrjö ja Hanna Kodit tarjoaa valtakunnallisesti hyvinvointipalveluja ikäihmisille, kehitysvammaisille, vammautuneille sekä autismikirjon henkilöille. Toiminnan keskeisenä ajatuksena on jokaisen asukkaan arvokkaan arjen kokemus.

”Oma työkokemukseni hoivakodin sairaanhoitajana antaa minulle vankan käsityksen työn vaativuudesta ja henkilökunnan jatkuvasta paineesta. Ymmärrän täysin, miten voimme nykyisellä henkilöstöresurssilla tuottaa asukkaillemme arvokkaan arjen kokemuksen. Tarkoituksena on saada jokaiselle työntekijällemme onnistumisen tunne omassa tehtävässään. Näin voimme kehittää omaa toimintaamme.”

Lue Sarista ja Yrjö ja Hanna Kodeista tehty haastattelu: https://wematchu.com/fi/rooms/2/liike-elama-ja-johtaminen/articles/7292/hoivakodissa-voi-elaa-arvokasta-arkea