Kurkelanhovi, Akaa

Pysyvää ja turvallista arkea Kurkelanhovissa

Akaan Toijalan keskustan tuntumassa ja torin läheisyydessä sijaitseva Kurkelanhovi tarjoaa turvallisen kodin ikääntyville sekä muille arjessa apua tarvitseville. Asuntoja lämminhenkisessä Kurkelanhovissa on yhteensä 24 ja ne soveltuvat myös esim. pariskunnille. Palveluasunto on oma koti, johon tutut tavarat ja elämäntavat muuttavat asukkaan mukana.

Kurkelanhovin arki on elämänmakuista: sauna lämpiää monta kertaa viikossa, yhteiset peli- ja kahvitteluhetket sekä porinatuokiot yhdistävät talon asukkaita. Asukasraati kokoontuu säännöllisesti suunnittelemaan asukkaiden tarpeita ja toiveita vastaavia toimintoja. Kesällä vietämme paljon aikaa yhdessä ulkona pelaillen ja kesäpäivistä nauttien.

Asukkaamme saavat arjessaan tarvitsemaansa apua, hoivaa ja tukea, kuten ateria-, siivous- ja pyykkipalveluja. Hoitohenkilökuntaa on talossa paikalla aamuvarhaisesta iltamyöhään, yöhälytykset hoitaa yrittäjäkumppanimme.

Kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa on keittiö- ja ruokailutila, monitoimitila sekä sauna- ja pesuhuonetilat. Asunnot sijaitsevat 2.-4. kerroksissa ja ne ovat kooltaan 37-49,5 m2 ja ne ovat tyypiltään huone + tupakeittiö –ratkaisuja. Jokaisessa asunnossa on parveke.

Asukkaaksi Kurkelanhoviin voit hakeutua palvelusetelillä, itse maksaen tai kunnan ohjaamana.

Saatavilla olevat asumisen muodot ja palvelut

  • 24 parvekkeellista palveluasuntoa, jotka soveltuvat myös pariskunnille

Yhteystiedot

Sipiläntie 1, 37800 Akaa

Puhelinnumerot

Palveluesihenkilö
Sairaanhoitaja
Kurkelanhovi 1
Kurkelanhovi 2

Kiinteistöhuolto

Kotikatu Oy

Vapaat asunnot

  • 3. krs as. asunto 15, 1h+tk, 49,0 m2, vuokra 731,60 €/kk

Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk. Sähkö sisältyy vuokraan. Yksilölliset tuki- ja hoivapalvelut erillisen hinnaston mukaan.

Tiedustelut: palveluesihenkilö Anne-Mari Turunen, puh. 0401681655 (arkisin klo 8-16) tai anne-mari.turunen@yrjojahanna.fi

Siirry asuntohakemuslomakkeeseen