Karpinmäki, Akaa

Turvaa arkeen palvelutalo Karpinmäessä

Viialan keskustan tuntumassa sijaitseva Karpinmäki tarjoaa turvallisen kodin ikääntyville sekä muille arjessa apua tarvitseville. Asuntoja kodikkaassa Karpinmäessä on yhteensä 24 ja näistä osa soveltuu myös esim. pariskunnille. Palveluasunto on oma koti, johon tutut tavarat ja elämäntavat muuttavat asukkaan mukana.

Karpinmäessä eletään aktiivista ja yhteisöllistä arkea. Asukasraati kokoontuu säännöllisesti suunnittelemaan asukkaiden tarpeita ja toiveita vastaavia toimintoja. Toiminnallisia pienryhmiä muodostetaan asukkaiden toiveiden mukaisesti, suosittuja ryhmiä ovat olleet esimerkiksi leivonta ja teema-askartelu.

Tilavat ja valoisat ruokailu- ja monitoimitilat sekä saunatilat mahdollistavat monenlaisen yhteisen tekemisen. Asukkaamme saavat arjessaan tarvitsemaansa apua, hoivaa ja tukea. Hoitohenkilökuntaa on talossa paikalla aamuvarhaisesta iltamyöhään, yöhälytykset hoitaa yrittäjäkumppanimme.

Kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa on kaksi 6-paikkaista yksikköä, jotka soveltuvat ryhmämuotoiseen palveluasumiseen. Omien, 22-25 –neliöisten asuntojen lisäksi asukkaiden käytössä on yhteiset oleskelutilat. Toisen kerroksen asunnot ovat parvekkeellisia 40-48 –neliöisiä palveluasuntoja, jotka ovat tyypiltään huone + tupakeittiö –ratkaisuja.

Asukkaaksi Karpinmäkeen voit hakeutua palvelusetelillä, itse maksaen tai kunnan ohjaamana.

Karpinmäellä järjestetään myös päivätoimintaa ikäihmisille kolme kertaa viikossa. Toiminnan tavoitteena on tukea toimintakykyä, osallisuutta ja arjen hallintaa. Omaishoidettavien läheisille päivätoiminta tarjoaa tukea ja pienen hengähdystauon. Päivätoimintapäivään sisältyy yhdessäolon lisäksi aamukahvi, lounas ja päiväkahvi. Mukaan päivätoimintaan pääsee asiakkaan toimintakyvyn mukaisesti Akaan asiakasohjauksen kautta.

Saatavilla olevat asumisen muodot ja palvelut

  • 12 parvekkeellista palveluasuntoa, jotka soveltuvat myös pariskunnille.
  • Kaksi 6-paikkaista, ryhmämuotoiseen palveluasumiseen soveltuvaa yksikköä.
  • Ikäihmisten päivätoimintaa 3 kertaa viikossa (ti, ke, to)

Yhteystiedot

Kansankatu 8, 37830 Akaa

Puhelinnumerot

Karpinmäki 1
Karpinmäki 2

Päivätoiminta

Päivätoiminta

Kiinteistöhuolto

Kotikatu Oy

Vapaat asunnot

Karpinmäessä ei juuri nyt ole vapaita asuntoja. Voit kuitenkin jättää asuntohakemuksen alla olevan linkin kautta, niin otamme sinuun yhteyttä sopivan asunnon vapautuessa.

Siirry asuntohakemuslomakkeeseen