Jukola, Kerava

Keravalle rakennettavan ASO-Kotimme sijainti ei voisi olla parempi! Loistavat kulkuyhteydet, kaupat ja palvelut ovat aivan kätesi ulottuvilla.

Tunnetko jo Keravan, joka on kotoisan kokoinen mutta sydämeltään suuri kaupunki? Asutusta Keravalla on ollut jo noin 9000 vuotta sitten. Rautatieliikenne alkoi 1862 ja hyvät liikenneyhteydet ovat kaupungin valttina edelleenkin. Kauppakaaren kävelykatu on paitsi liike-elämän keskus, myös juhla-, markkina- ja festivaalipaikka. Tapahtumia ja kulttuuririentoja riittää niin lapsille kuin aikuisillekin.

Kerava on viihtyisä ja yhteisöllinen pikkukaupunki, jossa voit asua kaupunkikeskustassa ja lähellä luontoa. Palkittu kävelykeskusta ja vehreät puistot toimivat kaupunkilaisten kohtauspaikkoina. Kevyen liikenteen verkostoa jalankulkijoille ja pyöräilijöille löytyy peräti 70 km. Keravalla ovat aikanaan asuneet ja viihtyneet myös J.K. Paasikivi, Jean Sibelius ja Akseli Gallen-Kallela, varmasti sinäkin viihtyisit!

Yrjö ja Hanna -säätiö on rakennuttanut kaksi 7-kerroksista taloa, Jukolan ja Toukolan, huippupaikalle Keravan keskustaan. Viertolan ja Sompion alueen nimistö on saanut innoituksensa Aleksis Kiven Seitsemän veljestä -romaanista. Jukolassa on yhteensä 45 asumisoikeusasuntoa ja Toukolassa 72 seniori- ja palveluasuntoa ikääntyneille ja vammaisille henkilöille. Keravan Palvelutalosäätiö vastaa Toukolasta ja sen asukasvalinnoista. Talojen suojaamalle yhteiselle sisäpihalle on sijoitettu veteraanien muistomerkki ja pihakannen alle rakennettu pysäköintihalli.

Elokuussa 2023 valmistuneessa Jukolassa on yhteensä 45 asuntoa. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, kooltaan 29,5 – 74,5 m2.

Koko kiinteistö on savuton.

Selaa esitettä:

Yhteystiedot

Timontie 1 B, 04200 Kerava

Ota yhteyttä

Hallinnollinen isäinnöitsijä
Yhteisöllinen toiminta

Kiinnostaako asumisoikeusasunnon vaihto sisäisesti?