Katariina, Vantaa

Myyrmäki on todettu loistavaksi asuinpaikaksi jo tuhansia vuosia sitten! Alue on kehittynyt kivikautisesta asuinpaikasta moderniksi kaupunkikeskukseksi, jossa sekä palvelut että luonto ovat lähellä.

ASO-Kotimme Katariina sijaitsee Vantaalla,  Myyrmäen ydinkeskussa, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Myyrmäen asemasta. Uudistuvaan keskustaan on rakenteilla runsaasti uusia asuntoja ja liiketiloja kiinteistöjen katutasoon.

Myyrmäen suuralue on väestömäärältään Vantaan suurin noin 58 000 asukkaallaan. Näistä reilut 17 000 asuu suuralueen keskuksessa, Myyrmäen kaupunginosassa. Alueella on runsaasti julkisia ja kaupallisia palveluja; päiväkoteja, kouluja, kirjastoja, terveysasemia ja kauppoja. Myyrmäen urheilupuisto on ainutlaatuinen urheilu- ja tapahtumapaikkojen keskittymä: mm. Energia Areena, Myyrmäen jalkapallostadion, Myyrmäki-halli, kaksi jäähallia sekä yleisurheilukenttä tarjoavat loistavat harrastus- ja suorituspaikat tuhansille eri lajeja harrastaville junioreille. Urheilutapahtumien lisäksi tiloissa järjestetään myös konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia.

Kulttuurinnälkäisille tekemistä ja näkemistä löytyy kulttuuri- ja monitoimikeskus Myyrmäkitalosta, jossa sijaitsevat mm. Vantaan taidemuseo Artsi, Myyrmäen kirjasto, Kino Myyri sekä Vantaan kuvataidekoulun ja aikuisopiston tiloja.

Myyrmäessä on ollut asutusta jo esikeraamisella ajalla, noin 7000-8400 vuotta sitten, ja Paalutorin ympäristöstä onkin löytynyt yksi Suomen laajimmista tutkituista esihistoriallisista asuinpaikoista. Nykyisistä runsaista asukasmääristä huolimatta Myyrmäen alueella on paljon luontoa ja lukuisia suojeltuja ja rauhoitettuja alueita, jotka tarjoavat asuinympäristön esimerkiksi kosteikkolinnuille, liito-oraville ja harvinaisille kovakuoriaisille.

Kesällä 2022 valmistuneen Katariinan asunnot ovat jatkuvan haun piirissä.

Selaa esitettä:

Yhteystiedot

Liesikuja 10, 01600 Vantaa

Hallinnollinen isännöitsijä
Yhteisöllinen toiminta
kohdaten@yrjojahanna.fi

Kiinteistöhuolto

Martinlaakson Huolto Oy

Kiinnostaako asumisoikeusasunnon vaihto sisäisesti?