Marianne, Helsinki

Haluaisitko asua Helsingin ydinkeskustan tuntumassa, puistojen ja merenrantapromenadien äärellä?

Kalasatama on suurimpia rakennettavia alueita Helsingissä. Koulu, päiväkodit, kaupat ja ravintolat ovat lähipalveluja ja hyvät julkiset liikenneyhteydet metroineen vievät eri puolille pääkaupunkiseutua. Ehkäpä työpaikkasikin on yksi alueen noin 10.000 työpaikasta. Kalasatamassa tämä kaikki on mahdollista!

Koteja alueelle rakennetaan kaikkiaan 25.000 asukkaalle vuoteen 2040 mennessä. Hulppea yli 60.000 m2:n kauppakeskus Redi tarjoaa monipuoliset ostos-, viihde- ja ravintolapalvelut alueen asukkaille. Metrolla pääset kirjaimellisesti keskelle palveluja, sillä se pysähtyy kauppakeskuksen 3. kerroksessa 500 kertaa päivässä. Kalasatamaan on suunnitteilla myös raitiotielinjoja, joita pitkin pääset vaikkapa Korkeasaareen.

Lue Kalasataman alueesta ja sen palveluista lisää osoitteessa: www.uuttahelsinkiä.fi/kalasatama

Yksi Kalasataman tulevista hankkeista on Yrjö ja Hanna ASO-Kotien kiinteistö, Helsingin Marianne, johon on suunnitteilla noin 75 asumisoikeusasuntoa yksiöistä perheasuntoihin.

Helsingin Mariannen rakentamisen on suunniteltu alkavan vuonna 2023. Kohde on savuton.

Kohteen hakuajasta ilmoitetaan lehdissä sekä www-sivuillamme. Voit myös tilata uutiskirjeemme, jossa kerromme ajankohtaista tietoa nykyisistä ja tulevista kohteistamme.

Yhteystiedot

Verkkoneula, 00580 Helsinki

Ota yhteyttä

Sähköposti