Marianne, Helsinki

Haluaisitko asua Helsingin ydinkeskustan tuntumassa, puistojen ja merenrantapromenadien äärellä?

Yksi Kalasataman upeista uusista hankkeista on Yrjö ja Hanna ASO-Koti, Marianne, johon on tulossa 67 asumisoikeusasuntoa 31,0-neliöisistä yksiöistä 84,5-neliöisiin 4h + kt -perheasuntoihin.

Kalasatama on suurimpia rakennettavia alueita Helsingissä. Koulu, päiväkodit, kaupat ja ravintolat ovat lähipalveluja ja hyvät julkiset liikenneyhteydet metroineen vievät eri puolille pääkaupunkiseutua. Hulppea kauppakeskus Redi tarjoaa monipuoliset ostos-, viihde- ja ravintolapalvelut alueen asukkaille. Metrolla pääset kirjaimellisesti keskelle palveluja, sillä se pysähtyy kauppakeskuksen 3. kerroksessa. Kalasatamaan on suunnitteilla myös raitiotielinjoja, joita pitkin pääset vaikkapa Korkeasaareen.

Osoitteeseen Verkkoneula 5 rakennettavaan asuinkerrostaloon tulee saman verran M2-Kotien vuokra-asuntoja. Taloon tulee neljä porrashuonetta; M2-asunnot sijoittuvat pääosin A- ja B-porrashuoneisiin, C-porrashuoneessa on molempien yhtiöiden asuntoja ja D-portaassa yksinomaan asoasuntoja. Asuntojen lisäksi kohteen ensimmäiseen kerrokseen tulee päivittäistavarakauppa. Kohde on savuton.

Marianne ja M2-Kotien Verkkoneula ovat osa isompaa korttelikokonaisuutta. Korttelin tonteille tulee yhteinen pysäköintilaitos ja sen päällä kansipiha.

Hankkeen pääsuunnittelijana on arkkitehti SAFA, professori Pentti Kareoja ARK-House Arkkitehdit Oy:stä ja sen rakentaa Hausia Oy. Rakentaminen on alkanut maansiirtotöillä tammikuussa 2023 ja arvioitu valmistuminen on marraskuussa 2024.

Selaa esitettä:

Yhteystiedot

Verkkoneula 5, 00580 Helsinki

Kiinnostaako asumisoikeusasunnon vaihto sisäisesti?

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ajankohtaista tietoa nykyisistä ja tulevista kohteistamme.

Tilaa uutiskirjeemme