Marianne, Helsinki

Haluaisitko asua Helsingin ydinkeskustan tuntumassa, puistojen ja merenrantapromenadien äärellä?

Kalasatama on suurimpia rakennettavia alueita Helsingissä. Koulu, päiväkodit, kaupat ja ravintolat ovat lähipalveluja ja hyvät julkiset liikenneyhteydet metroineen vievät eri puolille pääkaupunkiseutua. Hulppea kauppakeskus Redi tarjoaa monipuoliset ostos-, viihde- ja ravintolapalvelut alueen asukkaille. Metrolla pääset kirjaimellisesti keskelle palveluja, sillä se pysähtyy kauppakeskuksen 3. kerroksessa. Kalasatamaan on suunnitteilla myös raitiotielinjoja, joita pitkin pääset vaikkapa Korkeasaareen.

Yksi Kalasataman upeista uusista hankkeista on Yrjö ja Hanna ASO-Koti, Marianne, johon on suunnitteilla 67 asumisoikeusasuntoa 30-neliöisistä yksiöistä 83,5-neliöisiin 4h + kt -perheasuntoihin. Osoitteeseen Verkkoneula 5 rakennettavaan asuinkerrostaloon tulee saman verran M2-Kotien vuokra-asuntoja. Taloon tulee neljä porrashuonetta; M2-asunnot sijoittuvat pääosin A- ja B-porrashuoneisiin, C-porrashuoneessa on molempien yhtiöiden asuntoja ja D-portaassa yksinomaan asoasuntoja. Kerrosluku vaihtelee 6:sta 10:een. Asuntojen lisäksi kohteen ensimmäiseen kerrokseen tulee päivittäistavarakauppa. Kohde on savuton.

Marianne ja M2-Kotien Verkkoneula ovat osa isompaa korttelikokonaisuutta. Korttelin tonteille tulee yhteinen pysäköintilaitos ja sen päällä kansipiha.

Hankkeen pääsuunnittelijana on arkkitehti SAFA, professori Pentti Kareoja ARK-House Arkkitehdit Oy:stä ja sen rakentaa Hausia Oy. Rakentaminen on alkanut maansiirtotöillä tammikuussa 2023 ja kohde valmistuu vuonna 2025.

Mariannen asunnot tulevat näillä näkymin hakuun vuoden 2024 alkupuolella. Hakuajasta ilmoitetaan paikallislehdissä sekä www-sivuillamme. Voit myös tilata uutiskirjeemme, jossa kerromme ajankohtaista tietoa nykyisistä ja tulevista kohteistamme.

 

Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto Sami Vikström Oy

 

 

Yhteystiedot

Verkkoneula 5, 00580 Helsinki

Ota yhteyttä

Sähköposti