Kalonin se­nio­ri­vuo­kra-asuntojen haku alkaa kes­ki­viik­ko­na 26.6.

Jyväskylän Kuokkalaan rakennettavan Kalon-korttelin seniorivuokra-asuntojen Alman, Liinan ja Maijan ensimmäinen haku on 26.6.-21.7.2024.

Kalonin kolmeen seniorivuokrataloon Almaan, Liinaan ja Maijaan on tulossa yhteensä 104 asuntoa.

Kalon tarjoaa mielekästä ja turvallista asumista yhdessä ja omissa oloissa. Yh­teisöllisyys luo arkeen tukea ja turvaa. Yhteisölliseen toimintaan voi osallistua omien toiveiden mukaisesti. Kalonin Maija-talossa on erityisesti huomioitu muistiystävällinen asuminen värien, valaistuksen sekä asuinympäristön hahmottuvuuden ja opasteiden avulla.

Liinan ja Alman esitteen ja hinnaston löydät täältä. Maijan esite ja hinnasto ovat luettavissa puolestaan täältä. Pääset sivujen kautta myös asuntohakemukseen.

Lisätietoa seniorivuokra-asuntojemme hakemisesta löydät täältä.

Kalonin arvioitu valmistuminen on lokakuussa 2024. Muuttopäivä vahvistetaan kuitenkin 3 kuukautta aiemmin.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Kalonin asumisen koordinaattoreihin. Heidät tavoittaa arkisin klo 9–15: Henna Mehtovuori ja Hanna Hyvönen puh. 010 571 6363 tai vuokra-asuminen@yrjojahanna.fi.

Kaikki kohteemme ovat savuttomia. Seniorivuokra-asunnot ovat tarkoitettu yli 55-vuotiaille. Noudatamme asukasvalinnassa ARA:n asettamia ehtoja. Energialuokka on A2018.