Punapellava, Tuusula

Tekemistä, seuraa ja omaa rauhaa.

Punapellavasta vuokraat itsellesi kodin, jossa asut itsenäisesti kevyen palvelun tuella. Arkea helpottavat palvelut tilaat kätevästi Riihikallion palvelukeskuksesta. Kauppa ja apteekki ovat kävelymatkan päässä ja Hyrylästä löytyvät laajemmat palveluvalikoimat. Vantaan Jumbon ostoskeskukseen hurautat vartissa.

Riihikallion palvelukortteli on ainutlaatuinen palveluiden kokonaisuus ikäihmisille ja ikääntyville. Yhdyskäytävin yhdistyvät talot ympäröivät viihtyisää yhteispihaa, Pellavapuistoa, joka kutsuu kaikkia korttelin asukkaita yhteiseen tekemiseen sekä oleskeluun. Elämänmeno rytmittyy yhteisillä ohjelmatuokioilla Riihikallion palvelukeskuksessa.

Korttelin asukkaiden tukena on oma yhteisökoordinaattorimme, joka vastaa yhteisöllisestä asukastoiminnasta, suunnittelee tapahtumia yhdessä asukkaiden kanssa ja ohjaa ja neuvoo heitä erilaisissa arjen asioissa.

Ikääntyneille, palvelua tarvitseville tarkoitettu Punapellavan kiinteistö on rakennettu ARA:n tuella, joten asukasvalinnoissa perusteina ovat asukkaan asunnon- ja hoivantarve ja varallisuus. Asuntojen vuokra on n. 528-743 €/kk. Vuokran ja vesimaksun lisäksi kaikilta Punapellavan asukkailta peritään peruspalvelumaksu 120 €/kk/asukas tai 150 €/kk pariskunnat tai vastaavat. Peruspalvelumaksuun sisältyy turvaranneke ja turvapuhelinlaitteiston vuokra, saunavuoro kerran viikossa, palvelutilojen käyttö sekä mahdollisuus osallistua palvelutalon viriketoimintaan. Hoivapalvelumaksu räätälöidään kunkin asukkaan yksilöllisen hoidon / palvelun tarpeen mukaan.

Saatavilla olevat asumisen muodot ja palvelut

  • Punapellavassa on 44 ikääntyneille tarkoitettua vuokra-asuntoa, yksiöitä ja kaksioita. Asunnot ovat kooltaan 38,5 -68 m2 ja kaikissa asunnoissa on oma parveke. Kuudennessa eli ylimmässä kerroksessa sijaitsevat asukkaiden yhteiskäytössä olevat saunaosasto ja kerhohuone. Kohteen asuntoihin on jatkuva haku.

 

Yhteystiedot

Pellavamäentie 1, 04320 Tuusula

Puhelinnumerot

Yhteisökoordinaattori

Kiinteistöhuolto

Kotikatu Tuusula
Arkisin klo 7-16
Päivystys

Vapaat / vapautumassa olevat asunnot

  • 5. krs as. E41, 1h + tupak., 51,5 m2, vuokra 694,02 €/kk + vesimaksuennakko 18 €/hlö/kk
Siiry asuntohakemuslomakkeeseen

Huoneistotyypit

Punapellavan asuntojen huoneistotyypit ja koot sekä esimerkkejä asuntojen pohjapiirustuksista:

Huoneistotyyppikplm2
Tupak + alkovi838,5
1H + tupak1146,0
1H + tupak651,5
2H + K453,0
2H + tupak564,0
2H + tupak1068,0

Kaikkien Punapellavan asuntojen pohjakuvat sekä kerrospohjakuvat 1.-6. krs löydät täältä.

Vuokraushinnasto Punapellava 1.1.2022