Valkokulta, Kirkkonummi

Viihtyisiä ja toimivia vuokra-asuntoja senioreille

Vuonna 2015 valmistunutta Valkokultaa ympäröi vehreä luonto ja kävely- ja pyöräteiden verkosto. Kauppa, posti ja kirjasto löytyvät läheltä ja juna-asemakin alle puolen kilometrin päästä.

Valkokullan puutarha on asukkaiden ilo! Upea pihapiirimme tarjoaa tekemistä aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn: siemenestä nousevat taimet, yrtit ja kukkaloisto tuovat silmäniloa kaikille. Kauniilla säällä juodaan porukalla päiväkahvitkin ulkona.

Valkokullan ikääntyneille tarkoitetut vuokra-asunnot ovat tilavia yksiöitä tai kaksioita: koteja, johon omat tavarat ja tutut elämäntavat muuttavat asukkaan mukana. Yhteisiä oleskelutiloja voivat kaikki talon asukkaat käyttää vapaasti. Esteettömissä tiloissamme on helppo liikkua.

Valkokullan kiinteistössä on myös ympärivuorokautista hoivaa tarjoavia ryhmäkoteja, jotka ovat Kirkkonummen kunnan palvelutuotannon piirissä. Ryhmäkotien yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Saatavilla olevat asumisen muodot ja palvelut

  • Valkokullassa on 40 vuokra-asuntoa ikäihmisille. Asunnot ovat kooltaan 35 – 48,5 m2 ja niissä kaikissa on oma parveke. Yrjö ja Hanna Kodeilla ei ole Valkokullassa omaa palvelutuotantoa. Kotiin tuotavia palveluja asukkaat voivat halutessaan ostaa yksityisiltä palveluntuottajilta, tai hakeutua kunnan kotihoidon asiakkaaksi, mikäli kunnan asettamat kriteerit toteutuvat.

 

Yhteystiedot

Vernerintie 9, 02430 Kirkkonummi

Tiedustelut, seniorivuokra-asunnot

Vuokraus
arkisin klo 9-15

Hyvinvointialueen ryhmäkodit

Siirryt hyvinvointialueen sivulle

Huoneistotyypit

Valkokullan seniorivuokra-asuntojen huoneistotyypit, pinta-alat ja pohjapiirustukset.

Klikkaamalla neliömäärää aukeaa ko. asuntotyypin pohjapiirustus. Kerrospohjakuvat löydät täältä.

Huoneistotyyppikplm2
Tupak1035,0
1H + tupak843,0
1H + tupak344,5
1H + tupak247,5
1H + tupak1148,0
1H + tupak648,5