Killinki, Sipoo

Seuraa ja oman kodin rauhaa senioriasumisessa

Killinki sijaitsee OP-korttelissa aivan Sipoon Nikkilän ytimessä. Nikkilä on Sipoon kehittyvä kuntakeskus, viehättävä pikkukaupunki keskellä maaseutua. Aivan Sipoon Killingin välittömästä läheisyydestä löydät muun muassa parturi-kampaajan, kosmetologin ja fysioterapeutin palvelut sekä ravintolan. Myös ruokakaupat, terveysasema, apteekki, kirjasto ja kunnantalo ovat kävelymatkan päässä.

Killingissä on 64 laadukasta ja turvallista asuntoa, joissa kaikissa on oma parveke, ranskalainen parveke tai patio. Kompaktin kokoiset ja toimivat asunnot ovat kooltaan 26,5 – 65 m2. Alimmassa kerroksessa sijaitsevat asukkaiden yhteiskäytössä olevat tilat, neljännestä kerroksesta puolestaan löytyy saunaosasto.

Harrastukset, puuhat, yhteinen tekeminen ja tietysti ystävät kuuluvat arkeen

Killingin kodit sopivat erinomaisesti ikääntyville ja itsenäisille ikäihmisille. Toimivat pohjaratkaisut ja sopivan kokoiset asunnot siivittävät sujuvaan arkeen. Talon yhteiset tilat ovat kohtauspaikkoja ja toiminnan keskuksia, jotka kutsuvat harrastamaan, pelailemaan tai vain oleskelemaan. Saunan lauteilla hellivät pehmeät löylyt.

Information på svenska.

 

Saatavilla olevat asumisen muodot ja palvelut

  • Kiinteistössä kaikkiaan 64 esteetöntä vuokra-asuntoa: yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, jotka sopivat itsenäiseen asumiseen. Kohteen asunnot ovat jatkuvassa haussa.

 

Huom! Kiinteistön osoite on Iso Kylätie 23 C. Esitteissä virheellisesti Iso Kylätie 21-23 A.

Yhteystiedot

Iso Kylätie 23 C, 04130 Sipoo

Katso esittelyvideo