Killinki, Sibbo

Följ och lugnet i ditt eget hem i seniorboendet

Killinki i Sibbo finns i OP-kvarteret alldeles i hjärtat av Nickby. Nickby är en växande cetralort i Sibbo, en förtjusande småstad mitt på landsbygden. Alldeles i omedelbar närhet av Sipoon Killinki hittar du bl.a. barberare-frisörsalong, kosmetolog, fysioterapeut och en restaurang. Även matbutiker, hälsostationen, apoteket, biblioteket ock kommunhuset finns på promenadavstånd.

I Sipoon Killinki finns det 64 kvalitativt bra och trygga bostäder, som alla har egen balkong, en fransk balkong eller patio. De kompakta och funktionella lägenheterna är 26,5 – 65 m2 stora. I den nedersta våningen finns det utrymmen som används gemensamt av de boende samt bastuavdelningen. I den fjärde våningen finns en bastuavdelning till.

Hobbyer, sysslor, gemensamma aktiviteter och förstås vänner är en del av vardagen

Hemmen i Sipoon Killinki passar utmärkt för självständiga äldre personer. En fungerande bottenplan och rätt storlek på bostaden gör vardagslivet enkelt och lätt. De gemensamma rummen i huset är mötesplatser och centrum för olika aktiviteter, och inbjuder till intressen, spel eller bara till att vara. På bastulaven känns badet mjukt och vårdande.

Tillgängliga bostäder och tjänster

  • I Sipoon Killinki finns det 64 bostäder. Hemmen är tillgängliga, ljusa och trivsamma ettor, tvåor och treor som har planerats för seniorer och äldre. Bostäderna i fastigheten ansökas kontinuerligt.

 

OBS! Fastighetens riktiga adress är Stora Byvägen 23 C. (Fel i brochyren: Stora Byvägen 21-23 A.)

Kontaktinformation

Stora Byvägen 23 C, 04130 Sibbo

Förfrågningar

Vuokraus
vardagar kl 9-15

Se videon