MEREOn pal­ve­lu­toi­min­ta siirtyy Yrjö ja Hanna Kodeille

MEREO / Vanhusten palvelutaloyhdistys ry ja Yrjö ja Hanna Kodit ovat laatineet sopimuksen liiketoimintakaupasta, jossa MEREOn palvelutoiminta ja työntekijät siirtyvät Yrjö ja Hanna Kodit -konserniin 1.3.2022.

MEREO / Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry:n tuottamat palvelut kuudessa yksikössä siirtyvät liiketoimintakauppana Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy:lle. Palvelutoiminnan tilat siirtyvät Yrjö ja Hanna -säätiön omistukseen ja asukkaiden vuokranantajaksi tulee Yrjö ja Hanna -säätiö. Liiketoimintakauppa yhdistää kahden pitkäikäisen sosiaali- ja terveysalan organisaation kokemuksen, osaamisen ja laadukkaat palvelut.

Toivotamme MEREOlaiset asukkaat sekä työntekijät lämpimästi tervetulleiksi osaksi Yrjö ja Hanna Koteja. Yhdistämällä näiden kahden organisaation tietotaidon meistä tulee entistä vahvempi sote-alan toimija ja palveluiden tuottaja. Näin voimme kehittää palveluita ja henkilöstöä entisestään. Tämän päivän kilpaillussa tilanteessa, jossa palveluille on kova kysyntä, on osaavan henkilöstön ja laadukkaasti tuotettujen palveluiden merkitys todella suuri. Siksi onkin todella hienoa, että saamme yhdistää voimavaramme juuri MEREOn kaltaisen arvopohjaisen yrityksen kanssa, toteaa Yrjö ja Hanna -säätiön toimitusjohtaja Petri Kokkonen.

MEREOn nykyisten asiakkaiden palveluiden jatkuvuus turvataan ja tuttu henkilöstö siirtyy Yrjö ja Hanna Hoivapalveluiden palvelukseen. Yksiköiden toimintaa lähdetään kehittämään yhdessä asukkaiden, heidän omaistensa ja henkilöstön kanssa. Teemme tiivistä yhteistyötä myös palveluja ostavien kuntien kanssa asukkaidemme parhaaksi.

Olemme toteutuvasta kaupasta iloisia erityisesti MEREOn asukkaiden ja henkilöstön vuoksi. Yrjö ja Hanna Kodit on hyvin samankaltainen, arvopohjainen ja voittoa tavoittelematon yhteiskunnallinen yritys kuin MEREO, toteaa MEREOn hallituksen puheenjohtaja Sirpa Kotola.

MEREO tarjoaa monipuolisia palveluja kotona asuville, ympärivuorokautista palveluasumista sekä vuokra-asuntoja ikääntyneille ja kehitysvammaisille pääkaupunkiseudulla. Kotimainen, yhteiskunnallinen yritys on toiminut jo reilu 30 vuotta. Palvelutoiminta jatkuu nyt osana Yrjö ja Hanna Koteja. Palvelutoiminnan siirtymisen jälkeen MEREO jatkaa toimintaansa yleishyödyllisenä yhdistyksenä ja tekee edelleen hyvää ja paljon arvostusta saanutta Etsivää Vanhustyötä Helsingissä.

 

Lisätietojen antajat:

Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy: toimitusjohtaja Iris Rekola, puh. 043 826 4444
Yrjö ja Hanna -säätiö sr: toimitusjohtaja Petri Kokkonen, puh. 040 457 1670
MEREO / Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry: hallituksen puheenjohtaja Sirpa Kotola, puh. 044 723 3110