Nestori, Nummela

Viihtyisää ja yhteisöllistä asumista Nummelassa keskellä lähipalveluita ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia.

Nummela on Vihdin kunnan suurin taajama ja hallinnollinen keskus. Sen historia ulottuu jo 1800-luvulle ja se sai nimensä rautatieasemasta, joka nimettiin läheisen kestikievarin mukaan.

Nummelasta on noin 45 kilometriä Helsingin keskustaan ja esimerkiksi työmatkaliikenne sujuu niin bussilla kuin omalla autolla Turun moottoritietä pitkin. Nummela koostuu kattavien peruspalveluiden lisäksi erityispalveluista. Nummelassa on kaksi suurta päivittäistavarakauppaa ja neljä pienempää ostoskeskusta. Nummelassa sijaitsee Vihdin pääkirjasto, seurakuntatalo kappeleineen. Nummela tarjoaa myös lukuisia harrastusmahdollisuuksia, kuten muun muassa 2 golfkenttää ja 2 frisbeegolfkenttää, uimahallin, karting radan, keilahallin, tennishallin ja kamppailuhallin. Nummelassa sijaitsee lisäksi purjelentoon keskittynyt lentokenttä.

Yrjö ja Hanna -säätiö rakennuttaa Nummelaan 5-kerroksisen yhteisöllisen senioritalon, Nestorin, johon tulee 43 vuokra-asuntoa. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, kooltaan 32,5 – 74,0 m2. Rakentamisesta vastaa YIT Suomi Oy.  Rakentamisen aikana työmaalla käytetään ainoastaan uusiutuvaa vihreää sähköä. Rakennustyöt on aloitettu marraskuussa 2023 ja kohteen arvioitu valmistuminen on vuoden 2025 alussa.

 

Saatavilla olevat asumisen muodot ja palvelut

  • 43 senioreille tarkoitettua vuokra-asuntoa, yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asunnot ovat kooltaan 32,5 – 74,0 m2

Yhteystiedot

Kappelitie 1, 03100 Nummela