Hämeenkylän Palvelutalo on valmistunut ja luovutettu Vantaan kaupungille

Yrjö ja Hanna -säätiö rakennutti Vantaan kaupungille hoivakodin ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville ikääntyneille. Kylväjänkujalle kuun vaihteessa valmistuneessa kaksikerroksisessa rakennuksessa on yhteensä 54 asukaspaikkaa. Oman huoneen lisäksi asukkaiden yhteiskäytössä on ruokailu- ja oleskelutiloja. Viihtyisä piha-alue tarjoaa mahdollisuudet turvalliseen ulkoiluun, ja lasitetut terassit ja parvekkeet jatkavat kesäkautta keväällä ja syksyllä. Yrjö ja Hanna -säätiö omistaa kiinteistön ja Vantaan kaupunki tuottaa itse palvelut.

Vankka kokemus hoivatalojen rakentamisesta sekä tuntemus palveluiden tilatarpeesta myös hoitohenkilökunnan näkökulmasta ratkaisivat aikanaan Yrjö ja Hanna -säätiön valinnan kohteen rakennuttajaksi. Rakentaminen sujuikin hyvin ja suunnitellusti, tiiviissä yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa tilaajan kanssa.

Vantaan väestö vanhenee nopeasti ja tehostettuun palveluasumiseen on jonoa. Olemme iloisia, että olemme osaltamme voineet olla helpottamassa tilannetta. Uudet viihtyisät, toimivat ja esteettömät tilat toivottavat tulevat asukkaat ja työntekijät tervetulleiksi!