Vuohenojan palvelutalo, Tampere

Pysyvyyttä ja tukea arkeen.

Vuohenojan palvelutaloon on helppo ja mukava tulla. Jokainen on meille tervetullut! Talomme kivijalka muodostuu kotirauhasta, rehellisyydestä sekä positiivisesta ja arvostavasta ilmapiiristä. Pidetyllä henkilökunnallamme on rinnalla kulkijan ja tukijan rooli.

Vuonna 2007 valmistunut Vuohenojan palvelutalo sijaitsee Messukylässä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Busseja Tampereen keskustaan menee useampi tunnissa. Palvelut löytyvät kävelymatkan päästä, ja palvelubussi läheiseen ostoskeskukseen poimii kyytiin suoraan omalta ovelta kaksi kertaa viikossa. Munkkikahvila kadun toisella puolella houkuttelee kahvittelemaan.

Vuohenojan palvelutalossa kuntoutujalla on henkilökohtainen tilava asunto. Talossa on myös monipuoliset tilat ryhmätoiminnalle sekä muuhun yhteiskäyttöön. Happihypyllä voi pistäytyä suojaisalla takapihalla. Yhteinen vehreä piha tarjoaa tekemistä ja tilaa oleskeluun aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Vuohenojan tapahtumatyöryhmä suunnittelee aktiivisesti yhteistä toimintaa sekä talon ulkopuolelle suuntautuvia retkiä.

Ilman tätä tukea olis paljon huonommassa jamassa.

Vuohenojan palvelutalo tarjoaa kodin mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Laadimme yhdessä asukkaan, omaisen ja oman ohjaajan kanssa palvelu- ja kuntoutussuunnitelman. Suunnitelman myötä arki asettuu uomiinsa – saat kodin lisäksi tarvitsemaasi apua ja tukea.

Apunasi ovat sairaanhoitajat, sosionomit ja lähihoitajat. Yhteinen tavoitteemme on suunnata kohti itsenäisempää arkea. Asunnot muuttuvat kodeiksi, kun omat huonekalut ja tavarat muuttavat asukkaan mukana.

Viihtyisästi tukiasunnossa
Yksiöt, kaksiot ja perheasunnot tarjoavat mahdollisuuden turvalliseen ja itsenäiseen asumiseen. Tukea ja apua on käden ulottuvilla arkipäivisin.

Palveluasuntoon apua ja ohjausta
Palveluasunnossa asut tuen turvin itsenäisesti. Saat apua päivittäin esimerkiksi lääkehoidossa ja kodinhoidossa. Keskustelukumppani ja apua elämänhallintaan ja omien asioiden hoitoon on aina lähellä.

Tehostettu palveluasuminen
Henkilökuntamme huolehtii hyvinvoinnistasi ympäri vuorokauden.

Saatavilla olevat asumisen muodot ja palvelut

Vuohenojalla on yhteensä 31 tukiasumisen paikkaa, 16 palveluasumisen ja 13 ryhmäkotipaikkaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Vuohenojan palvelutalokiinteistön omistavat Tampereen A-kilta, A-Klinikkasäätiö ja Yrjö ja Hanna -säätiö yhdessä. Asukasvalinnat tekee Tampereen kaupunki.

Yhteystiedot

Messukylänkatu 26, 33700 Tampere

Puhelinnumerot

Palveluesihenkilö
Ryhmäkoti 24 h
Palveluasunnot
Palvelupäällikkö