Tammistokoti, Tampere

Turvallista arkea palvelutalo Tammistokodissa

Meillä Tammistokodissa elämänmeno on rauhallista ja kunnioittaa jokaisen asukkaan omaa rytmiä. Koukkuniemi on monelle tuttu – pitkä perinne ikäihmisten hoidossa näkyy laadukkaina ja monipuolisina palveluina. Asukkaamme pääsevät nauttimaan vaikkapa tapahtumista ja konserteista, joita alueella järjestetään.

Koti keskellä kaupunkia järven rannalla on Tammistokodissa täyttä totta. Huikeasta maisemasta Näsijärven selälle iloitsevat niin asukkaat, henkilökunta kuin vierailijatkin. Isolla terassilla tai suojaisalla parvekkeella nautimme kesäsäällä päiväkahvit!

Koukkuniemen viehättävä ympäristö puistoineen kutsuu ulkoilemaan. Rannan poluille pääsee esteettömästi myös pyörätuolilla.

Turvallisuus on kaikkein tärkeintä, onhan tämä koti.

Tammistokoti on kodikas ja viihtyisä koti vanhuksille, jotka tarvitsevat hoivaa ympäri vuorokauden. Tutut tavarat ja elämäntavat muuttavat mukana – oman huoneen voi jokainen sisustaa itse. Näin huonekalut, verhot, taulut, valokuvat ja vaikkapa villashaali luovat kodin tunnelmaa.

Yhteisiä oleskelu- ja ruokailutilojamme voivat kaikki talon asukkaat käyttää vapaasti. Talossamme on monia viihtyisiä soppia, joissa vierailijat ja asukkaat voivat viettää yhteistä aikaa. Esteettömissä tiloissamme on helppo liikkua.

Tuemme ja kannustamme asukkaitamme selviytymään päivittäisistä askareistaan mahdollisimman itsenäisesti. Apu, asiantunteva hoiva ja tuki löytyvät kuitenkin kädenmitan päästä: osaava henkilökunta on aina paikalla.

Saatavilla olevat asumisen muodot ja palvelut

  • Tammistokodissa on kahdessa kerroksessa yhteensä 26 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville ikäihmisille. Asukkaaksi Tammistokotiin pääset Tampereen kaupungin SAS-arviointiryhmän ohjaamana. Neuvontapiste Kotitori: www.tampere.fi/kotitori

 

Lisätietoa asunnoista ja palveluista:
palveluesihenkilö Yolanda Hyde
puh. 040 457 0864
sähköposti: yolanda.hyde@yrjojahanna.fi 

 

Yhteystiedot

Romsinkuja 7, 33180 Tampere

Puhelinnumerot

Palveluesihenkilö
Hoitajat 24 h
0-kerros
Hoitajat 24 h
1-kerros
Palvelupäällikkö