Akaa, Karpinmäki

Turvaa arkeen palvelutalo Karpinmäessä

Aloitamme Karpinmäessä ikäihmisten päivätoiminnan 14.9.2021.
Lue lisää täältä.

Viialan keskustan tuntumassa sijaitseva Karpinmäki tarjoaa turvallisen kodin ikääntyville sekä muille arjessa apua tarvitseville. Asuntoja kodikkaassa Karpinmäessä on yhteensä 24 ja näistä osa soveltuu myös esim. pariskunnille. Palveluasunto on oma koti, johon tutut tavarat ja elämäntavat muuttavat asukkaan mukana.

Karpinmäen Hoivakoti Akaassa.

Yhteystiedot

Kansankatu 8, 37830 Akaa

Palveluesihenkilö
Katri Saartila
040 457 7510

Kiinteistöhuolto
Toijalan Kiinteistöhuolto Oy
0400 620 828

Muut yhteystiedot
Tekstialueen taustamuoto.

Karpinmäessä eletään aktiivista ja yhteisöllistä arkea. Asukasraati kokoontuu säännöllisesti suunnittelemaan asukkaiden tarpeita ja toiveita vastaavia toimintoja. Toiminnallisia pienryhmiä muodostetaan asukkaiden toiveiden mukaisesti, suosittuja ryhmiä ovat olleet esimerkiksi leivonta ja teema-askartelu.

Tilavat ja valoisat ruokailu- ja monitoimitilat sekä saunatilat mahdollistavat monenlaisen yhteisen tekemisen. Asukkaamme saavat arjessaan tarvitsemaansa apua, hoivaa ja tukea. Hoitohenkilökuntaa on talossa paikalla aamuvarhaisesta iltamyöhään, yöhälytykset hoitaa yrittäjäkumppanimme.

Kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa on kaksi 6-paikkaista yksikköä, jotka soveltuvat ryhmämuotoiseen palveluasumiseen. Omien, 22-25 –neliöisten asuntojen lisäksi asukkaiden käytössä on yhteiset oleskelutilat. Toisen kerroksen asunnot ovat parvekkeellisia 40-48 –neliöisiä palveluasuntoja, jotka ovat tyypiltään huone + tupakeittiö –ratkaisuja.

Asukkaaksi Karpinmäkeen voit hakeutua palvelusetelillä, itse maksaen tai kunnan ohjaamana.

Karpinmäellä järjestetään myös päivätoimintaa ikäihmisille 14.9.2021 alkaen kolme kertaa viikossa. Mukaan päivätoimintaan pääsee asiakkaan toimintakyvyn mukaisesti Akaan asiakasohjauksen kautta.

Saatavilla olevat asumisen muodot ja palvelut

  • 12 parvekkeellista palveluasuntoa, jotka soveltuvat myös pariskunnille.
  • Kaksi 6-paikkaista, ryhmämuotoiseen palveluasumiseen soveltuvaa yksikköä.
  • Ikäihmisten päivätoimintaa 3 kertaa viikossa (14.9.2021 alkaen). Päivätoiminnasta lisätietoa täältä.

Lisätietoa asunnoista ja palveluista

Asumisoikeusasuntojen varallisuusrajat.
Pal­ve­lue­si­hen­ki­lö Katri Saartila