Helsingin Charlotta

Helsingin Charlotta

Uudenkarhea koti valmiiksi rakennetulla, viihtyisällä alueella! Helsingin Charlottassa yhdistyvät kaupunkiasuminen ja luonnon läheisyys. Kohteen vapautuviin asuntoihin on jatkuva haku.

Harvassa kohteessa yhdistyy metsäinen luonto, meren läheisyys ja kaupunkimainen asuminen kuten Helsingin Charlottassa. Kallioiset metsät tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun. Fallbackan viljelypalstat ilahduttavat viherpeukaloita kivenheiton päässä. Metsäisiä polkuja pitkin pääset myös Puotilanlahden rantaan.

Helsingin Charlotta sijaitsee rauhallisella, omakotitalojen täplittämällä asuinalueella Mellunkylän Tankovainiossa. Lähin ruokakauppa palvelee muutaman sadan metrin päässä. Mellunmäen keskus on reilun kahden kilometrin päässä – sieltä löydät kaikki lähipalvelut. Useampi ruokakauppa, terveysasema, päiväkodit, koulut, kioskit, ravintolat ja monet muut palvelut löytyvät näin läheltä. Lähin suurempi kauppojen ja palvelujen keskittymä – itseasiassa pohjoismaiden suurin – on monipuolinen Itis, jonne hurautat autolla muutamassa minuutissa. Mellunmäen, Puotilan ja Vuosaaren metroasemat ovat kaikki muutaman kilometrin säteellä.

Helsingin Charlottan on valmistunut 30.4.2020. Charlottan kahdessa erillisessä kerrostalossa on yhteensä 36 asuntoa – yksiöitä, kaksioita ja kolmioita – kooltaan 35-73,5 m2.

Käyttövastike 1.3.2021 alkaen on 13,92 €/m2.

🚭 Kohde on savuton.

Säätiön arvot - Kunnioitamme jokaisen vapautta valita.

Tiedostot ja kuvat

Tekstialueen taustamuoto.

Helsingin Charlotta on yksi uudenlaisista Helsinki-kerrostaloista, jotka nousevat Mellunkylän Tankovainion asuinalueelle. Helsingin kaupunki haluaa vauhdittaa täydennysrakentamista kehitteillä olevien Helsinki-kerrostalojen avulla, joita kehittämässä ovat Yrjö ja Hanna -säätiön lisäksi e-HOUSE Oy, Basso Building Systems Oy ja Pohjola Rakennus Oy Uusimaa. Lue lisää Helsinki-kerrostaloista Helsingin kaupungin sivuilta.

Kiinteistöhuolto Helsingin Charlottassa: K-U Kotikiinteistöt Oy

Huoneistotyypit, pinta-alat ja pohjapiirustukset

Klikkaamalla neliömäärää aukeaa ko. asuntotyypin pohjapiirustus. Talojen kerrospohjat löydät täältä: A-talo kerroskuvat ja B-talo kerroskuvat

Huoneistotyyppikplm2kplm2
A-talo 1h + k435137,5
A-talo tupak + alkovi435
A-talo 2h + kk443,5
A-talo 1h + tupak545
A-talo 2h + tupak450,5
B-talo 2h + kk343,5
B-talo 1h + tupak345
B-talo 2h + tupak450,5
B-talo 3h + k473,5